Voorbeeldbrief opzeggen huur door verhuurder

Bent u opzoek naar voorbeeldbrieven voor het opzeggen van uw huurovereenkomst? Hieronder vindt u twee brieven. Eén voor wanneer u huurder bent, en één voor wanneer u verhuurder bent. Houdt er als verhuurder rekening mee dat alleen de brief versturen zeker niet voldoende is. De huurovereenkomst opzeggen gaat niet zomaar vanwege de huurbescherming. Er zijn meerdere handelingen benodigd om de huurde huurovereenkomst op de juiste wijze op te zeggen. Dit is vaak een lastig en langdurig traject.

Heeft u interesse in verkoop van uw verhuurde woning? Wij van huis verkopen met huurder erin brengen graag een geheel gratis en vrijblijvend bod uit op uw woning in verhuurde staat. Wij kopen woningen voor onze eigen beleggingsportefeuille. Door onze lange termijn beleggingsvisie en jarenlange ervaring kunnen wij het beste bod uitbrengen op uw verhuurde woning. Bovendien hebben wij geen moeite met huurdersproblemen en kunnen wij het beste bod uitbrengen op uw verhuurde pand. We hanteren een transparante werkwijze en gaan een lange-termijn relatie aan met onze huurders en zijn ons bewust van goed huurders en verhuurderschap.

Voordelen Huis verkopen met huurder erin

  • Direct zekerheid, wij kunnen bieden zonder financieringsvoorbehoud!
  • Beste prijs voor uw verhuurde woning;
  • Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening, ook wanneer er niet van binnen bezichtigd kan worden;
  • Wij kopen verhuurde woningen in zowel goede als slechte staat van onderhoud;
  • Voor ons zijn huurdersproblemen geen probleem;
  • Wanneer u dat wilt nemen wij na mondelinge overeenkomst direct het contact met de huurder over. Zo hoeft u ze niet meer in te lichten over de verkoop;
  • We zijn landelijk actief.

Klik op de link hieronder voor de voorbeeldbrieven

Voorbeeldbrief opzeggen huurovereenkomst huurder

Voorbeeld brief opzeggen huurovereenkomst verhuurder