• 24/7 Geopend & Bereikbaar
  • 085-004 7858
  • Kortelandseweg 33 Nootdorp
Static Slide

Verkopen met
huurder erin zonder bezichtiging?

Verhuurde woning verkopen

Heeft u een woning met een huurder erin en overweegt u om deze te verkopen?

Verhuurde woning verkopen met huurder erin

Verhuurde woning verkopen zonder bezichtiging

Het verkopen van een woning met huurders erin is toch nét wat anders als het verkopen van uw eigen woning. Voor het verkopen tegen de beste waarde bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw verhuurde woning aan ons verkopen zonder bezichtiging te hoeven organiseren. Uiteraard kunt u de woning altijd door ons laten bezichtigen, maar voor verhuurders maken wij het dus mogelijk de woning zonder bezichtiging te kunnen verkopen.

Geen courtage & bod zonder voorbehouden

Wij rekenen geen courtage of makelaarskosten. Als opkoper van verhuurde woningen houden wij ons uitsluitend bezig met het kopen van verhuurde woningen en panden. Ook voor een verhuurd pand of bedrijfspand, kunt u bij ons terecht. Ons bod is altijd zonder voorbehoud van financiering. Wij bieden u dus de directe zekerheid waar u mogelijk naar zoekt. Ook als u zelf in het buitenland woont of verblijft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Huis verhuren inkomstenbelasting

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

De vastgoed inkooporganisatie of inkoper voor verhuurd vastgoed

Als opkoper van verhuurde woningen en verhuurde panden opereren wij als vastgoedinkooporganisatie. Op deze manier kunnen wij u beter van dienst zijn. Al zal het in de praktijk zonder veel fysieke contactmomenten in een succesvolle verkoop resulteren. Uiteraard zijn onderhandelingen en het daarbij horende (soms intensieve) persoonlijk contact onderdeel van het verkoopproces. Maar heeft u weinig tijd of woont u bijvoorbeeld reeds in een ander land, dan zijn wij gespecialiseerd in een vlotte afhandeling. Wij zijn bekend met de ins en outs om het verkoopproces voldoende eenvoudig en transparant te houden!

Vrijblijvend bod ontvangen

Voor alle soorten verhuurd vastgoed

Voor zowel particulieren als bedrijven

Of het om een studentenpand, verhuurd huis of verhuurd bedrijfspand gaat. U kunt ons altijd benaderen voor elk soort vastgoed.

  • Geheel kosteloos en vrijblijvend bod ontvangen
  • Ook voor laag verhuurde appartementen
  • Geen makelaarskosten en notariskosten bij verkoop
  • Wij kopen ook wanneer bezichtigen niet mogelijk is
  • Verzekerd van een marktconform bod in verhuurde staat
  • Ook met probleemhuurders met betalingsachterstanden
  • Geen langdurig verkooptraject en onzekerheden