Zelf bedrijfspand verkopen zonder makelaar

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Zelf bedrijfspand verkopen zonder makelaar

Wilt u uw bedrijfspand verkopen zonder makelaar? Dit is mogelijk wanneer u bijvoorbeeld in uw netwerk iemand kent die uw bedrijfspand wilt kopen. Het verkopen van uw bedrijfspand zonder makelaar kan veel geld aan makelaarskosten schelen. Echter zitten hier ook risico’s aan vast. Een makelaar heeft kennis van de markt en weet wat er moet gebeuren om alles goed te laten verlopen zonder problemen achteraf. Wanneer u het pand toch liever zonder makelaar verkoopt, betrek er dan toch iemand bij die kennis heeft op dit gebied.

Een andere optie is om het pand aan een belegger te verkopen. Wanneer u uw pand aan een belegger verkoopt kan het heel gemakkelijk en snel gaan. Zij hebben alle kennis in huis en zodoende hoeft er dus ook geen makelaar aan te pas te komen. De belegger zal u begeleiden en kan antwoord geven op al uw vragen.

Hoe gaat het verkopen van een bedrijfspand aan een belegger in zijn werk?

Bij Huis verkopen met huurder erin brengen wij graag een geheel gratis en vrijblijvend bod uit op uw bedrijfspand. Wanneer u een aanvraag bij ons doet nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op om een paar korte vragen te bespreken over het pand. Hierna gaan we met onze taxateur in gesprek om te gaan bepalen wat wij voor het bedrijfspand kunnen betalen. Dit bod leggen we aan u voor en wij zullen ook uitleggen waarom wij tot het desbetreffende bod zijn gekomen. Wij hanteren namelijk een transparante en duidelijke werkwijze. Omdat wij panden voor onze eigen vastgoedportefeuille kopen en een lange termijn beleggingsvisie hebben kunnen wij het beste bod uitbrengen op uw pand. Wanneer u akkoord wenst te gaan met ons bod zal er indien mogelijk iemand komen bezichtigen. Als dit allemaal in orde is kunnen we hetzelfde moment de verkoop nog bezegelen.

Voordelen van Huis verkopen met huurder erin

  • Direct zekerheid, wij bieden zonder financieringsvoorbehoud
  • Beste prijs voor uw woning in verhuurde staat
  • Verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening.
  • Ook wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden
  • Ontvang binnen 8 uur een geheel gratis en vrijblijvend bod.
  • Wij kopen verhuurde woningen in alle soorten en staten. Dus zowel in goede als slechte staat van onderhoud
  • Wij kopen ook woningen met huurdersproblemen. Dus ook woningen met huurdersconflicten, betalingsachterstanden of overlast.
  • Indien gewenst nemen wij na mondelinge overeenkomst direct het contact over met de huurders. U bent dus niet verplicht hier de huurders over in te lichten, wanneer u geen goed contact heeft met de huurders.
  • Wij zijn landelijk actief, dus u kunt in heel Nederland bij ons terecht.

Bij huis verkopen met huurder erin kopen wij woningen en bedrijfspanden in alle staten van onderhoud, zowel verhuurd als leegstaand. Wij hebben geen problemen met huurdersproblemen zoals betalingsachterstanden of overlast. Wij onderhouden en verduurzamen onze panden goed om bij te dragen aan het woongenot van de huurders en een goede uitstraling van de wijk. Wij hanteren een transparante werkwijze waarbij goed en duidelijk contact met de betrokken partijen centraal staat.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: