Verkoopwaarde van uw verhuurde woning?

Kosteloos de verkoopwaarde in uw mailbox of telefonisch bij verkoopintentie!

Heeft u een woning met een huurder erin en wilt u weten wat de verkoopwaarde is?

Heeft u de wens om uw huis te verhuurde woning te verkopen? Dan kunt u kosteloos de verkoopwaarde ontvangen binnen 8 uur! Uiteraard begrijpen wij dat dit volledig vrijblijvend en kosteloos is. Echt niet iedereen die bij ons een vrijblijvend bod ontvangt, zal zijn huis aan ons verkopen. Soms stellen verhuurde woning eigenaren hun verkoop uit en willen ze vooraf duidelijkheid over de mogelijke verkoopwaarde. In de praktijk komen aanvragers van een bod bij ons na enkele weken weer terug. Waarom? Omdat wij de kennis en vaardigheden beschikken om de juiste waarde toe te kennen aan uw huis. Dit is echt gebaseerd op de actuele marktwaarde, oftewel het bedrag wat wij denken dat uw verhuurde woning waard is. Een verkoop via via Funda gaat eenvoudigweg niet en wij zijn aangesloten bij de grootste offmarket beleggingsmarkt. Wij beschikken over een database van duizenden investeerders waar u in Nederland nauwelijks toegang toe zult hebben. Het zijn echt maar enkele partijen in heel Nederland die u deze toegang verschaffen. En het mooiste is: u heeft er geen omkijken naar. Want wij werken als opkoper en ontnemen u alle verkoopzorgen. Maar daarom bieden wij wel meer dan andere opkopers.

Voor een verkoopwaarde waar zowel u als wij iets hebben

Hoe bepalen wij een optimale verkoopwaarde?

 

U zult zich terecht afvragen hoe het mogelijk is dat er partijen bestaan die evenveel bieden als reguliere kopers via langdurige verkooptrajecten. In het kort leggen wij u dit graag uit:

  • Tegenwoordig bieden investeerders meer dan reguliere kopers op bepaalde woningtypen
  • U heeft onzekerheid of een reguliere verkoop meer zal opleveren dan een direct verkoop aan ons
  • De wereld ziet er heel anders uit over 3 maanden, omdat ontwikkelingen in de vastgoedmarkt momenteel razend snel gaan
  • Wij beschikken over het grootste investeerdersnetwerk, waardoor wij meer durven en kunnen bieden
  • Wij kunnen binnen 4 tot 8 uur inschatten hoeveel de top beleggers en investeerders op uw huis bieden

Vraag daarom direct een vrijblijvende verkoopwaarde aan, hetgeen ook direct een vrijblijvend bod is! Deze waarde in uw mailbox op telefonisch doorgegeven, verplicht u werkelijk tot niets.