Verhuurder wil huis verkopen

Bent u een verhuurder die een huis wilt verkopen? Huis Verkopen Met Huurder Erin is een landelijke inkooporganisatie die u hierbij kan helpen. Wij zorgen ervoor dat u beschikt over directe zekerheid, zonder voorbehoud van financiering. Binnen 8 uur kunt u al een geheel vrijblijvend bod ontvangen. Dit geldt voor al het verhuurd vastgoed in elke staat van onderhoud of huurder. Ook nemen wij verborgen gebreken voor ons rekening. Wij kunnen u garanderen van een soepele en snelle verkoop.

Wij van Huis Verkopen Met Huurder Erin koopt verhuurde woningen aan voor haar eigen beleggingsportefeuille. Door onze woningen goed te beheren, te onderhouden en te verduurzamen dragen wij bij aan het woongenot en de uitstraling van wijken in heel het land. Verhuurders hebben vaak te maken met de privacy van de huurders in de woning. Hierdoor kan het inplannen van bezichtigingen een lastige opgave zijn. Bij Huis Verkopen Met Huurders Erin is dit niet nodig. Wij kopen woningen aan zonder bezichtigen, tenzij u dat natuurlijk wenst. Voor de huurders verandert er niets, want ‘Koop breekt geen huur’. Hiermee wordt bedoeld dat de huurovereenkomst bij de verkoop van een huis wordt behouden. Een huurder kan dan ook niet zomaar uit het pand worden gezet. Wanneer u beschikt over huurdersproblemen, zoals huurdersconflicten, betalingsachterstanden of overlast, kopen wij ook u woning aan. Indien gewenst nemen wij na mondelinge overeenkomst direct het contact over met de huurders. U bent dus niet verplicht hier de huurders over in te lichten, wanneer u geen goed contact heeft met de huurders.

Hoe wordt de waarde van uw woning berekend?

De waarde van een woning wordt bepaald door de volgende factoren: De kale huurprijs, de duur van het huurcontract en de staat van onderhoud.

De kale huurprijs is de huurprijs die de huurder betaald voor de woonruimte. Hoe hoger de huurprijs, des te hoger de waarde. Bij het opstellen van een huurcontract kunt u kiezen uit een huurovereenkomst voor een bepaalde tijd en onbepaalde tijd. Een contract voor een bepaalde tijd geeft de huurder een vast huurtermijn tot twee (zelfstandige woonruimte) of vijf jaar (onzelfstandige woonruimte). Dit type contract is minder risicovol. Echter moet u als verhuurder het beëindigen van het contract tijdig aankondigen, denk aan één tot drie maanden van tevoren. Bij een contract voor onbepaalde tijd heeft u minimaal één jaar lang een vaste huurder. De huurder mag niet eerder opzeggen. Er zit geen vaste einddatum aan dit type contract. De huurder mag één maand van tevoren opzeggen na het eerste jaar. De staat van onderhoud wordt gecontroleerd door een taxateur. De taxateur stelt een taxatierapport op en toetst onder andere op de gegevens uit het kadaster, oppervlakte en inhoud van de woning, ligging en omgeving en onderhoudstoestand.

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw appartement in verhuurde staat aan Huis Verkopen met Huurders Erin?

Dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

  1. Laat uw gegevens achter op onze website om een kosteloos en vrijblijvend bod te ontvangen op uw verhuurde woning.
  2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw gegeven en verdere informatie.
  3. Indien mogelijk plannen wij graag een bezichtiging in, dit is uiteraard niet verplicht.
  4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw woning in verhuurde staat.
  5. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben, wordt de koopovereenkomst opgesteld en een afspraak ingepland bij de notaris.
  6. De verkoop kan compleet worden verklaard, wanneer de koopovereenkomst is ondertekend en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
  7. U ontvangt de gelden binnen 24 uur na het ondertekenen, vanaf de rekening van de notaris op, uw eigen rekening.