• 24/7 Geopend & Bereikbaar
  • 085-004 7858
  • Kortelandseweg 33 Nootdorp
Static Slide

Verkopen met
huurder erin zonder bezichtiging?

Verhuurd vastgoed verkopen

Heeft u vastgoed met een huurder erin en overweegt u om deze te verkopen?

Verhuurd vastgoed verkopen?

Heeft u vastgoed wat verhuurt is en wel de wens om deze goed & snel te verkopen? Vraag dan een vrijblijvend bod aan bij huisverkopenmethuurdererin.nl! Wij bieden op alle soorten verhuurd vastgoed en zowel voor klein vastgoed  en groot vastgoed. Ook kunt u altijd rekenen op een goed bod zonder voorbehoud van financiering.

Ontvang een bod zonder bezichtiging

Heeft u huurders en wilt u toch binnen enkele uren een bod ontvangen? Het is via huisverkopenmethuurdererin.nl mogelijk om een bod te ontvangen zonder bezichtiging. Wij zijn zeer ervaren en zijn heel snel in het waarderen van alle soorten vastgoed. U ontvangt dus al een bod zonder dat wij zijn langsgekomen. Uiteraard dient bij een definitieve verkoop de staat in overeenstemming te zijn met uw beschrijving. Maar schroom niet en verkrijg vandaag nog de zekerheid waar u wellicht op zoek naar bent.

Huis verhuren inkomstenbelasting

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Waarom kopen wij verhuurde vastgoed?

Huisverkopenmethuurdererin.nl is gespecialiseerd in alle vormen en soorten vastgoed. Of het een complete portefeuille betreft of een losse woning, wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen van onze eigen vastgoedportefeuille en het overnemen van alle verkoopzorgen. Zo beschikken wij over een immens investeerdersnetwerk met lokale partijen die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld renovatie, verhuur of verbetering van (verhuurd) vastgoed.

In de loop der jaren zijn onze allround vastgoed diensten steeds uitgebreider geworden en worden deze diensten in een steeds groter deel van ons prachtige land ingezet. Zo zijn zowel onze vastgoedadviseurs en taxateurs landelijk inzetbaar. Daarom kunt u altijd rekenen op een goed conform bod, ongeacht of u in Noord-Holland, Groningen, Zeeland of Limburg woont.

Vrijblijvend bod aanvragen

Voor alle soorten verhuurd vastgoed

Voor zowel particulieren als bedrijven

Of het om een studentenpand, verhuurd huis of verhuurd bedrijfspand gaat. U kunt ons altijd benaderen voor elk soort vastgoed.

  • Geheel kosteloos en vrijblijvend bod ontvangen
  • Ook voor laag verhuurde appartementen
  • Geen makelaarskosten en notariskosten bij verkoop
  • Wij kopen ook wanneer bezichtigen niet mogelijk is
  • Verzekerd van een marktconform bod in verhuurde staat
  • Ook met probleemhuurders met betalingsachterstanden
  • Geen langdurig verkooptraject en onzekerheden