Verhuurd huis verzekeren

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Verhuurd huis verzekeren

Door een aardbeving zitten er schuren in de muur; door een overstroming staat de kelder blank; bij inbraak zijn waardevolle voorwerpen gestolen. Voor alle situaties waarbij schade ontstaan is er een verzekering. Een verhuurd huis verzekeren is altijd een goed idee in sommigen verzekeringen zijn zelfs verplicht. Als huurder van een woning hoeft u geen zorgen te maken over verplichte verzekeringen. Een huurder kunt altijd een extra verzekering afsluiten zoals een inboedelverzekering. Alle verplichte verzekeringen moeten verzorgd worden door de verhuurder. Als verhuurder bent u aansprakelijk voor de woning dus ook voor de schade die ontstaan in de woning. Huis verkopen met huurder erin kunt u advies geven over uw persoonlijk situatie en welke verzekeringen voor u handig zijn op af te sluiten. Als u graag van alle zorgen af wilt zijn kunnen we u een gratis en vrijblijvend bod aanbieden voor u verhuurde woning. Lees verder voor de verschillenden verzekering die u kunt of moet afsluiten om een verhuurd huis te verzekeren.

Opstalverzekering verhuurd huis

Bij het afsluiten van een hypotheek zal de bank een opstalzekering eisen. Een opstalverzekering verzekert de schade bij brand, storm, inbraak en vandalisme. Het verzekert alle schade aan het huis en wat aan het huis vastzit zoals regenpijpen en schuren. Met een opstalverzekering weet de bank dat een verhuurder de hypotheek nog kan betalen na grote schade van de woning. Bij het afsluiten van een opstalverzekering moet de verhuurder vermelden dat het om een verhuurd huis gaat. De bank zou willen weten wat voor huurders het huis huren, omdat dit de afspraken van de verzekering kunnen veranderen. De verhuurder moet bijvoorbeeld aangeven wanneer het huis leegstaat en wat voor soort huurders in het huis zitten. Sommigen banken willen niet een verzekering afsluiten voor een woning met studenten of expats erin. Het verzekeren van een verhuurd huis brengt meer risico’s met zich mee. Voor advies kunt u altijd terecht bij een van onze experts en ga in gesprek over wat het beste is voor uw situatie.

Huis verkopen met huurder erin biedt: 

  • Direct zekerheid omdat wij zonder financieringsvoorbehoud kunnen bieden;
  • De beste prijs voor uw verhuurde woning;
  • Ook wanneer die in slechte staat van onderhoud is;
  • Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening;
  • Ook wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden;
  • Wij kopen ook woningen met huurders conflicten, betalingsachterstanden, overlast, etc;
  • Actief over heel Nederland.

Inboedelverzekering verhuurde woning

Een inboedelverzekering verzekert alle inboedel bij schade door bijvoorbeeld waterschade en diefstal. Als de inboedel van de huurder is, zou de huurder ervoor kunnen kiezen om een inboedelverzekering af te sluiten. Sommigen huizen worden ook gemeubileerd verhuurd. In dit geval kan de verhuurder een inboedelverzekering afsluiten als hij de inboedel wil verzekeren tegen schade. De verzekeraar zal alleen schade vergoeden wanneer er bewijs is van inbraak. Als een verhuurder het huis gemeubileerd verhuurd kan het slim zien om een woonverzekering af te sluiten. Een woonverzekering is een samenvoeging van de opstalverzekering en de inboedelverzekering en dit kan voordeliger uitkomen dan twee aparte verzekeringen af te sluiten.

Aansprakelijkheidsverzekering verhuurd huis

Als verhuurder bent u aansprakelijk voor de gebreken aan een huis en de schade als gevolg van het gebrek. Bij een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd wanneer bijvoorbeeld de huurder van de trap valt door een loszittende trapleuning. Het verschilt per verzekeraar in hoeverre de schade wordt verzekerd bij een aansprakelijkheidsverzekering.

Voor advies over welke verzekeringen voor u nodig zijn, kunt u terecht bij Huis verkopen met huurder erin. We bekijken uw persoonlijke situatie en komen met oplossen. We kunnen u zelfs u bod aanbieden voor het verhuurde huis en we nemen alle huurders over. U bent dan gelijk van alle problemen af en u weet zeker dat uw huis in goede handen is.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: