Verhuurd huis verkopen met achterstallig onderhoud

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Verhuurd huis verkopen met achterstallig onderhoud

Een verhuurd huis verkopen brengt twee problemen met zich mee; 1. U kunt niet de huurder uit het huis zetten bij verkoop en 2. de verkoop zal lang duren vanwege het achterstallige onderhoud. Een verhuurd huis verkopen is al lastig, omdat niet veel partijen een huis kopen met een huurder erin. U moet een koper vinden die de huurder wil overnemen, want de huurder geniet van huurdersbescherming door het huurcontract. Het is haast onmogelijk om een verhuurd huis te verkopen met achterstallig onderhoud. Achterstallig onderhoud houdt in dat het huis niet goed is onderhouden en daardoor schade is ontstaan. De kozijnen zijn verrot, het dak is lekkage gevoelig, de cv-installatie is aan vervanging toe of de badkamer is achterhaalt. Door deze gebreken op te lossen zal het verkopen van een verhuurd huis sneller gaan en meer opleveren, maar het verbouwen van achterstallig onderhoud kost meestal veel geld.

Alle problemen opgelost

Ja, u kunt uw verhuurde huis verkopen met achterstallig onderhoud. Het is niet makkelijk om het huis te verkopen op de publieke markt, maar u moet zich gaan richten op specifieke partijen. Huis verkopen met huurder erin is gespecialiseerd in het opkopen van huizen met huurders erin. We hebben voortdurend te maken met eigenaren die hun huis willen verkopen maar nog vastzitten aan een huurcontract. Huis verkopen met huurder erin kent als geen ander het proces van het kopen van een huis met een huurder erin. We zorgen ervoor dat het huurcontract wordt overgedragen en dat de huurder zonder zorgen de overname beleeft. Daarnaast zijn we niet bang voor wat achterstallig onderhoud. Huis verkopen met huurder erin werkt samen met partijen die zo snel mogelijk een huis kunnen opknappen en verbouwen waar nodig.

Als u meer wilt weten over onze werkwijze of meer informatie over het verkopen van een verhuurd huis kunt u vrijblijvend contact opnemen. We komen bij u huis langs voor een bezichtiging en kunnen al snel een bod aanbieden voor uw huis. We kunnen ervoor zorgen dat u verhuurde huis met achterstallig onderhoud binnen één week verkocht is.

Huis verkopen met huurder erin biedt: 

  • Direct zekerheid omdat wij zonder financieringsvoorbehoud kunnen bieden;
  • De beste prijs voor uw verhuurde woning;
  • Ook wanneer die in slechte staat van onderhoud is;
  • Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening;
  • Ook wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden;
  • Wij kopen ook woningen met huurders conflicten, betalingsachterstanden, overlast, etc;
  • Actief over heel Nederland.

Direct verhuurd huis verkopen

Huis verkopen met huurder erin koopt niet alleen huizen op met huurder erin maar ook huizen met achterstallig onderhoud. Bij ons kunt u terecht wanneer u een verhuurd huis wilt verkopen met achterstallig onderhoud. We geven u een markconform bod voor uw verhuurde huis en nemen alle problemen van u over. De huurder kan in het huis blijven wonen en we zorgen ervoor dat het achterstallig onderhoud wordt opgelost.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: