• 24/7 Geopend & Bereikbaar
 • 085-004 7858
 • Kortelandseweg 33 Nootdorp
Static Slide

Verkopen met
huurder erin zonder bezichtiging?

Verhuurd huis erven

Verhuurd huis erven

Wat als u een verhuurd huis erft? Huis Verkopen Met Huurder Erin is een landelijke inkooporganisatie van vastgoed in verhuurde staat. Wij kopen alle soorten en type vastgoed zonder voorbehoud van financiering. Ook wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden. Wij beschikken over een lange beleggingshorizon. Huis Verkopen Met Huurder Erin gaat een lange-termijn relatie aan met huurders en is bewust van goed huurders en verhuurderschap. Dien u aanvraag in en ontvang binnen 8 uur een kosteloos en vrijblijvend bod!

Als u een verhuurde woning erft, zult u de woning moeten verkopen met huurder erin. Een huurder heeft namelijk huurbescherming. De huurbescherming geeft de huurder het recht op de wet ‘koop breekt geen huur’. Een verhuurde woning kunt u in verband met privacy niet openbaar verkopen, daarom zal de woning verkocht moeten worden aan vastgoedinvesteerders.

Gaat u verhuurd vastgoed erven?

Dan zijn er een aantal factoren waar op gelet moet worden om valkuilen te voorkomen. Het is belangrijk dat mede-erfgenamen achter het besluit staan voor het verhuren of verkopen van de woning. Als er geen testament is waar de verdeling van de erfenis in is opgenomen, dan zullen de erfgenamen onderling dit moeten bepalen. Als u de woning wilt overnemen, zult u de overige mede-erfgenamen moeten uitkopen. Als u niet de financiële middelen hiervoor hebt, dan kunt u een hypotheek afsluiten of geld lenen in de vorm van een familiebank. Verder moet u als er hypotheek op de woning zit, toestemming vragen aan de hypotheekverstrekkers voor de verhuur. Daarbij zou u deels moet gaan financieren.

Verhuurd huis erven

Wat is erfbelasting?

Als iemand overlijdt, krijgen de erfgenamen erfenis. Over de erfenis die u ontvangt, dient u erfbelasting te betalen. De erfenis zijn alle bezittingen én schulden die een overledene achterlaat. Hoe hoger de erfenis, hoe meer erfbelasting betaald moet worden. U kunt vrijstelling hebben van erfbelasting, dit hangt af van uw relatie met de overledene. Is de waarde van uw erfenis lager dan of gelijk aan uw vrijstelling, dan betaalt u geen erfbelasting. De hoogte van uw erfenisbelasting hangt af van de WOZ-Waarde van de woning. Als u dit jaar een huis erft, kunt u kiezen of u de WOZ-Waarde van vorig jaar of die van een jaar later gebruikt. Door de laagste WOZ-Waarde te kiezen bespaart u op de erfbelasting. Indien u de verhuurde woning snel wil verkopen is dit het verstandigste voor de einddatum, zo komt u niet in de problemen met de erfbelasting.

Een leegstand onroerend goed

Een leegstand pand brengt veel risico’s met zich mee. In de periode tussen het overlijden en het verhuren van de woning staat de woning tijdelijk leeg. Bij veel woonverzekeringen komt de dekking bij vandalisme, inbraak, en schade te vervallen, omdat er geen toezicht op de woning is. Het is daarom sterk aan te raden om vooraf de situatie met u verzekering te bespreken.

Ben u geïnteresseerd in het verkopen van uw woning in verhuurde staat aan Huis Verkopen met Huurders Erin?

Dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

 1. Laat uw gegevens achter op onze website om een kosteloos en vrijblijvend bod te ontvangen op uw verhuurde woning.
 2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw gegeven en verdere informatie.
 3. Indien mogelijk plannen wij graag een bezichtiging in, dit is uiteraard niet verplicht.
 4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw appartement in verhuurde staat.
 5. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben, wordt de koopovereenkomst opgesteld en een afspraak ingepland bij de notaris.
 6. De verkoop kan compleet worden verklaard, wanneer de koopovereenkomst is ondertekend en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
 7. U ontvangt de gelden binnen 24 uur na het ondertekenen, vanaf de rekening van de notaris op, uw eigen rekening.

Vrijblijvend bod aanvragen

Voor alle soorten verhuurd vastgoed

Voor zowel particulieren als bedrijven

Of het om een studentenpand, verhuurd huis of verhuurd bedrijfspand gaat. U kunt ons altijd benaderen voor elk soort vastgoed.

 • Geheel kosteloos en vrijblijvend bod ontvangen
 • Ook voor laag verhuurde appartementen
 • Geen makelaarskosten en notariskosten bij verkoop
 • Wij kopen ook wanneer bezichtigen niet mogelijk is
 • Verzekerd van een marktconform bod in verhuurde staat
 • Ook met probleemhuurders met betalingsachterstanden
 • Geen langdurig verkooptraject en onzekerheden

Waarom kiezen voor Huis verkopen met huurder erin?

 • Direct zekerheid omdat wij zonder financieringsvoorbehoud kunnen bieden;
 • De beste prijs voor uw verhuurde woning;
 • Ook wanneer die in slechte staat van onderhoud is;
 • Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening;
 • Ook wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden;
 • Wij kopen ook woningen met huurders conflicten, betalingsachterstanden, overlast, etc;
 • Actief over heel Nederland.