• 24/7 Geopend & Bereikbaar
 • 085-004 7858
 • Kortelandseweg 33 Nootdorp
Static Slide

Verkopen met
huurder erin zonder bezichtiging?

Verhuurd bedrijfspand verkopen

De verkoop van een verhuurd bedrijfspand kan veilig en snel verlopen. Huisverkopenaanmakelaar.nl is een opkopende makelaar die binnen 8 uur een vrijblijvend bod kan opsturen naar u. Dit kan zonder bezichtiging. En wij kopen alle soorten bedrijfspanden, van verhuurde eenmanszaak tot compleet bedrijfsterrein vol met verhuurde bedrijfsunits. In deze tijd zien wij het vaakst dat kleine bedrijfspanden met bijvoorbeeld ene gesplitste woon- en werk functie. Maar ook pure bedrijfspanden worden veelal aangekocht door huisverkopenaanmakelaar.nl.

Directe zekerheid voor alle soorten verhuurde panden

Wij bieden op verhuurde bedrijfspanden zonder voorbehoud van financiering. Hiermee bieden wij u directe zekerheid en het bod ontvangt u optioneel zonder hiervoor een bezichtiging te hoeven laten plaatsvinden. Bij een verkoop aan huisverkopenaanmakelaar.nl bekijken wij het pand natuurlijk graag.

Hoe gaat Huisverkopenaanmakelaar.nl te werk?

Na het invullen van ons formulier, die u zowel op deze pagina als op de aanvraagpagina vindt, vindt een versnelde waardebepaling plaats. Op basis van de versnelde waardebepaling, sturen wij u een vrijblijvend bod toe. Als u hiermee akkoord gaat, vindt er een korte inspectie plaats. Hierna is het eigenlijk enkel nog het opstellen en ondertekenen van de verkoopovereenkomst voordat het pand zal passeren bij een notaris.

Waarom kiezen voor Huisverkopenaanmakelaar.nl?

 1. Bod zonder voorbehoud van financiering (directe zekerheid)
 2. Bod ontvangen zonder bezichtiging is mogelijk (direct duidelijkheid)
 3. Wij kopen alle soorten bedrijfspanden
 4. Wij nemen alle verkoopstress over en ontzorgen u van een langdurig verkooptraject

Alle soorten (verhuurde) bedrijfspanden

Heeft u een verhuurde kapper, verhuurde winkel, verhuurd kantoor of bedrijventerrein met kantoorfunctie? Als opkopende makelaar ontzien wij bedrijven van een onzeker en langdurig verkooptraject. En dat doen wij voor alle soorten bedrijfspanden. Of het dus een kantorenpand of juist een kleinschalig pand betreft die is aan een bedrijf. Huisverkopenaanmakelaar.nl is actief in alle segmenten vanbedrijfspanden.

cropped-buildings-5939228_1920.jpg

Vrijblijvend bod aanvragen

Voor alle soorten verhuurd vastgoed

Voor zowel particulieren als bedrijven

Of het om een studentenpand, verhuurd huis of verhuurd bedrijfspand gaat. U kunt ons altijd benaderen voor elk soort vastgoed.

 • Geheel kosteloos en vrijblijvend bod ontvangen
 • Ook voor laag verhuurde appartementen
 • Geen makelaarskosten en notariskosten bij verkoop
 • Wij kopen ook wanneer bezichtigen niet mogelijk is
 • Verzekerd van een marktconform bod in verhuurde staat
 • Ook met probleemhuurders met betalingsachterstanden
 • Geen langdurig verkooptraject en onzekerheden