• 24/7 Geopend & Bereikbaar
 • 085-004 7858
 • Kortelandseweg 33 Nootdorp
Static Slide

Verkopen met
huurder erin zonder bezichtiging?

Verhuurd appartement verkopen

Verhuurd appartement verkopen

Wilt u uw verhuurd appartement verkopen? Huis Verkopen Met Huurder Erin is het bedrijf waaraan u rechtstreeks uw verhuurde appartement kunt verkopen. Wij zijn de landelijke inkooporganisatie van woningen in verhuurde staat. Bij ons bent u verzekerd van het beste bod zonder enig voorbehoud op uw verhuurd appartement. Zo bent u verzekerd van een snelle verkoop zonder onzekerheden en zonder de daarbij horende makelaars en notariskosten. Dit zorgt ervoor dat u over directe zekerheid beschikt, ook wanneer er problemen zijn met uw huurders of buren. Binnen 8 uur zorgen wij voor een passend bod op uw verhuurd vastgoed. Vraag vandaag nog een vrijblijvend bod aan op uw verhuurd appartement of woning!

Wat doen wij met uw verhuurde appartement?

Wij van Huis Verkopen Met Huurder Erin koopt verhuurde appartementen aan voor haar eigen beleggingsportefeuille. Wij beschikken over een lange beleggingshorizon en zijn landelijk actief in het aankopen en verkopen van verhuurde appartementen en woonhuizen. Door onze woningen goed te beheren, te onderhouden en te verduurzamen dragen wij bij aan het woongenot en de uitstraling van wijken in heel het land. Wij gaan een lange-termijn relatie aan met onze huurders en zijn ons bewust van goed huurders en verhuurderschap.

Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een betalingsachterstand, slechte staat van onderhoud of probleemhuurders, wordt het verkopen van een appartement met een huurder vaak gezien als een last. Huurders in Nederland zijn namelijk beschermd met huurbescherming. Dit betekent voor de verkoop van een verhuurde woning of appartement dat het dient verkocht te worden met de huurder en het huidige huurcontract. Bij ons is dit geen enkel probleem. Wij staan open voor elke type huurder en situatie

Wat is mijn verhuurde appartement waard? De waarde van een verhuurd appartement is afhankelijk van een drietal factoren.

 1. De kale huurprijs van het object
 2. De duur van het huurcontract
 3. Staat van onderhoud
Ben u geïnteresseerd in het verkopen van uw appartement in verhuurde staat aan Huis Verkopen met Huurders Erin?

Dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

 1. Laat uw gegevens achter op onze website om een kosteloos en vrijblijvend bod te ontvangen op uw verhuurde appartement.
 2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw gegeven en verdere informatie.
 3. Indien mogelijk plannen wij graag een bezichtiging in, dit is uiteraard niet verplicht.
 4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw appartement in verhuurde staat.
 5. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben, wordt de koopovereenkomst opgesteld en een afspraak ingepland bij de notaris.
 6. De verkoop kan compleet worden verklaard, wanneer de koopovereenkomst is ondertekend en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
 7. U ontvangt de gelden binnen 24 uur na het ondertekenen, vanaf de rekening van de notaris op, uw eigen rekening.

Wanneer het appartement laag verhuurd is, en het huurcontract is voor onbepaalde tijd dan is de waarde in verhuurde staat lager dan de leegwaarde. De huurder gaat in de meeste gevallen met een lage huurprijs namelijk nooit meer weg. Het appartement wordt op deze wijze berekend op basis van een rendement waarbij het appartement de maandelijkse lasten dekt. Wanneer het appartement zeer hoog verhuurd is doordat deze bijvoorbeeld beschikt over een kamerverhuurvergunning, dan kan het appartement meer waard zijn dan de leegwaarde. De huurprijs is dus een leidende factor bij het bepalen van de waarde in verhuurde staat.

De staat van onderhoud kan de prijs met maximaal 10% laten afwijken van de waarde in verhuurde staat berekent op de kale huurprijs. Dit heeft dus een beperkte invloed wanneer het appartement beschikt over een huurcontract voor onbepaalde tijd.

Verhuurd appartement verkopen

Vrijblijvend bod aanvragen

Voor alle soorten verhuurd vastgoed

Voor zowel particulieren als bedrijven

Of het om een studentenpand, verhuurd huis of verhuurd bedrijfspand gaat. U kunt ons altijd benaderen voor elk soort vastgoed.

 • Geheel kosteloos en vrijblijvend bod ontvangen
 • Ook voor laag verhuurde appartementen
 • Geen makelaarskosten en notariskosten bij verkoop
 • Wij kopen ook wanneer bezichtigen niet mogelijk is
 • Verzekerd van een marktconform bod in verhuurde staat
 • Ook met probleemhuurders met betalingsachterstanden
 • Geen langdurig verkooptraject en onzekerheden

Hey! I am first heading line feel free to change me

 • Direct zekerheid omdat wij zonder financieringsvoorbehoud kunnen bieden;
 • De beste prijs voor uw verhuurde woning;
 • Ook wanneer die in slechte staat van onderhoud is;
 • Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening;
 • Ook wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden;
 • Wij kopen ook woningen met huurders conflicten, betalingsachterstanden, overlast, etc;
 • Actief over heel Nederland.