Verhuurd appartement verkopen

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Verhuurd appartement verkopen

Wilt u uw verhuurd appartement verkopen? Huis Verkopen Met Huurder Erin is het bedrijf waaraan u rechtstreeks uw verhuurde appartement kunt verkopen. Wij zijn de landelijke inkooporganisatie van woningen in verhuurde staat. Bij ons bent u verzekerd van het beste bod zonder enig voorbehoud op uw verhuurd appartement. Zo bent u verzekerd van een snelle verkoop zonder onzekerheden en zonder de daarbij horende makelaars en notariskosten. Dit zorgt ervoor dat u over directe zekerheid beschikt, ook wanneer er problemen zijn met uw huurders of buren. Binnen 8 uur zorgen wij voor een passend bod op uw verhuurd vastgoed. Vraag vandaag nog een vrijblijvend bod aan op uw verhuurd appartement of woning!

Wat doen wij met uw verhuurde appartement?

Wij van Huis Verkopen Met Huurder Erin koopt verhuurde appartementen aan voor haar eigen beleggingsportefeuille. Wij beschikken over een lange beleggingshorizon en zijn landelijk actief in het aankopen en verkopen van verhuurde appartementen en woonhuizen. Door onze woningen goed te beheren, te onderhouden en te verduurzamen dragen wij bij aan het woongenot en de uitstraling van wijken in heel het land. Wij gaan een lange-termijn relatie aan met onze huurders en zijn ons bewust van goed huurders en verhuurderschap.

Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een betalingsachterstand, slechte staat van onderhoud of probleemhuurders, wordt het verkopen van een appartement met een huurder vaak gezien als een last. Huurders in Nederland zijn namelijk beschermd met huurbescherming. Dit betekent voor de verkoop van een verhuurde woning of appartement dat het dient verkocht te worden met de huurder en het huidige huurcontract. Bij ons is dit geen enkel probleem. Wij staan open voor elke type huurder en situatie

Wat is mijn verhuurde appartement waard? De waarde van een verhuurd appartement is afhankelijk van een drietal factoren.

  1. De kale huurprijs van het object
  2. De duur van het huurcontract
  3. Staat van onderhoud
Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw appartement in verhuurde staat aan Huis Verkopen met Huurders Erin?

Dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

  1. Laat uw gegevens achter op onze website om een kosteloos en vrijblijvend bod te ontvangen op uw verhuurde appartement.
  2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw gegeven en verdere informatie.
  3. Indien mogelijk plannen wij graag een bezichtiging in, dit is uiteraard niet verplicht.
  4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw appartement in verhuurde staat.
  5. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben, wordt de koopovereenkomst opgesteld en een afspraak ingepland bij de notaris.
  6. De verkoop kan compleet worden verklaard, wanneer de koopovereenkomst is ondertekend en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
  7. U ontvangt de gelden binnen 24 uur na het ondertekenen, vanaf de rekening van de notaris op, uw eigen rekening.

Wanneer het appartement laag verhuurd is, en het huurcontract is voor onbepaalde tijd dan is de waarde in verhuurde staat lager dan de leegwaarde. De huurder gaat in de meeste gevallen met een lage huurprijs namelijk nooit meer weg. Het appartement wordt op deze wijze berekend op basis van een rendement waarbij het appartement de maandelijkse lasten dekt. Wanneer het appartement zeer hoog verhuurd is doordat deze bijvoorbeeld beschikt over een kamerverhuurvergunning, dan kan het appartement meer waard zijn dan de leegwaarde. De huurprijs is dus een leidende factor bij het bepalen van de waarde in verhuurde staat.

De staat van onderhoud kan de prijs met maximaal 10% laten afwijken van de waarde in verhuurde staat berekent op de kale huurprijs. Dit heeft dus een beperkte invloed wanneer het appartement beschikt over een huurcontract voor onbepaalde tijd.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: