Uitkopen woning erfenis

Wilt u iemand uitkopen uit een woning die u heeft verkregen uit een erfenis, of wilt iemand u uitkopen? Het uitkopen van erfgenamen kan gedaan worden om het volledige bezit van de woning te krijgen. Wanneer u de woning hierna gaat verkopen, biedt u dit meer voordelen, als wanneer u de woning samen met de ander erfgenamen gaat verkopen. Bij Huis verkopen met huurder erin, kunt u uw geërfde woning zonder problemen verkopen. Wij bieden u het beste bod op uw (verhuurde) woning. Bij ons betaalt u geen makelaarskosten en kan wanneer het niet mogelijk is om het huis te bezichtigen, de woning nog steeds verkocht worden.

 • Wij nemen al binnen 8 uur contact met u op om de woning door te nemen
 • Bij ons kunt u terecht met woningen in alle soorten en staten.
 • Wij zorgen voor een snelle verkoop, indien nodig kan de verkoop binnen één week afgerond worden bij de notaris.
 • Bij ons komt u niet voor onzekerheden te staan, wij brengen namelijk een bod uit zonder financieringsvoorbehoud.

Waarom kopen wij (verhuurde) woningen aan?

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille. Wij kopen (verhuurde) woningen aan, om deze vastgoedportefeuille te kunnen blijven vergroten. Door middel van onze vastgoedportefeuille, kunnen wij beleggers uit ons netwerk zonder problemen bedienen. Aan de hand van het verhogen van het energielabel, zorgen wij voor verduurzaming van de woningen die wij in bezit hebben.

Werkwijze

Bij interesse in onze diensten, gaan wij als volgt te werk:

 1. U kunt u geheel gratis bij ons aanmelden om een vrijblijvend bod op uw woning te ontvangen.
 2. Wij nemen al binnen 8 uur contact met u op om de woning te bespreken en een waardebepaling te doen.
 3. Wanneer de mogelijkheid hiervoor is, plannen wij graag een bezichtiging in om een beter beeld te krijgen bij de woning.
 4. Er wordt een bod uitgebracht op de woning.
 5. Bij overeenkomst tussen beide partijen wordt er een huurovereenkomst opgesteld.
 6. Er wordt een datum voor overdracht ingepland bij de notaris.
 7. Na afronding van de verkoop, ontvangt u al binnen één werkdag, de gelden vanaf de rekening van de notaris, op uw eigen rekening.

Uitkopen erfgenamen

Wanneer er sprake is van meerdere erfgenamen die een woning erven, bijvoorbeeld alle kinderen, is het mogelijk om als erfgenaam alle andere erfgenamen uit te kopen. In deze situatie kan de woning op de naam van deze specifieke erfgenaam komen door middel van de akte van verdeling. Deze akte wordt door de notaris opgesteld. Om dit te kunnen doen, is het van belang om eerst de waarde van de woning vast te stellen. Dit kan gedaan worden door middel van een taxateur. Na het bepalen van de woningwaarde, dient de nieuwe eigenaar de erfgenamen hun deel van de woning te betalen. Het is hiervoor mogelijk om een hypotheek af te sluiten.