Studentenhuis verkopen Wageningen

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Studentenhuis verkopen Wageningen

Wil u uw studentenhuis verkopen in Wageningen? Bij Huis verkopen met huurder erin bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn de landelijke beleggingsorganisatie, die gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van huizen. Onze organisatie koopt woningen aan in alle soorten en staten, zo ook al verhuurde studentenhuizen. Bij ons bent u verzekerd van het beste bod op uw studentenhuis. Ook wanneer uw huidige huurders niet willen meewerken aan bezichtigingen, is verkoop aan ons nog steeds mogelijk. Bij ons betaalt u geen makelaarskosten. Dit zorgt ervoor dat u duizenden euro’s kunt besparen.

Welke voordelen bieden wij u?
 • Bij ons bent u verzekerd van het beste bod op uw studentenhuis.
 • Wij brengen een bod uit op uw pand zonder financieringsvoorbehoud, waardoor u zekerheid heeft over de verkoop van uw pand.
 • U kunt ook bij ons terecht wanneer het niet mogelijk is om het studentenhuis te bezichtigen.
 • Ook wanneer u last heeft van probleemhuurders, nemen wij het lopende contract zonder problemen van u over.
 • Wij zijn door het hele land actief.
 • Bij ons bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten.

Waarom uw studentenhuis aan onze organisatie verkopen?

Wij zijn de landelijke organisatie, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van panden in alle soorten en staten. U kunt bij ons terecht met zowel een pand met achterstallig onderhoud als een pand die direct betrokken kan worden.  Wij beschikken over een landelijk netwerk, waardoor u overal in Nederland terecht kunt om gebruik te maken van onze diensten. Wanneer u beschikt over een studentenhuis, kunt u deze ook in verhuurde staat aan ons verkopen. Wij staan in deze situatie voor u klaar en nemen uw huurcontract(en) zonder problemen van u over. Ook wanneer u last heeft van probleemhuurders, is dit voor ons geen probleem. Na aankoop van uw pand, zorgen wij voor verduurzaming hiervan. Wij streven naar duurzamer woongenot en leven hiermee dan ook een bijdrage aan het woongenot van de studenten.

Welke stappen doorloopt u wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten?
 1. Vul het contactformulier op onze website Huisverkopenmethuurdererin.nl in, om zo een geheel gratis waardebepaling aan te vragen.
 2. Na aanmelding nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, in de meeste gevallen al binnen 8 uur. Tijdens dit contact nemen wij uw studentenpand graag met u door.
 3. Na bespreking van het pand plannen wij graag een moment voor bezichtiging in. Het is echter bij voldoende informatie ook geen probleem wanneer het pand niet van binnen bezichtigd kan worden.
 4. Bij aanhoudende interesse brengen wij een bod uit op uw studentenhuis. Dit bod brengen wij uit zonder enige voorbehouden, waardoor wij u direct zekerheid bieden van de daadwerkelijke verkoop.
 5. Bij aanvaarding van het bod en overeenstemming tussen beide partijen, wordt het koopcontract opgesteld en een overdrachtsdatum ingepland bij de notaris.
 6. De daadwerkelijke verkoop is compleet wanneer het contract door beid partijen ondertekent is en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
 7. U kunt de gelden al binnen 24 uur ontvangen, vanaf de rekening van de notaris, op uw eigen rekening.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: