Studentenhuis verkopen Gorinchem

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Studentenhuis verkopen Gorinchem

Verkoop direct uw studentenhuis

Waarom zou u uw studentenhuis in Gorinchem verkopen aan Huis verkopen met huurder erin en niet aan bijvoorbeeld een belegger? In het kort kan Huis verkopen met huurder erin een veel meer zorgeloze, snelle en goedkope verkoopproces aanbieden dan een belegger. Huis verkopen met huurder erin merkte dat er behoefte was aan een partij waarbij de verkoper veel meer vrijheid en inspraak had in het verkoopproces van een studentenhuis. Bij een belegger was het nooit zeker of diegene het studentenhuis koopt en daarom kost het ook veel tijd en geld. Als u uw studentenhuis in Gorinchem verkoopt aan Huis verkopen met huurder erin zijn niet wij maar u degene die alles bepaalt over het tempo en de voorwaarden van het verkoopproces. Zoek niet verder en neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Stappenplan studentenhuis verkopen

 1. Neem contact met ons op of vul het aanvraagformulier op onze website in om zo een waardebepaling aan te vragen.
 2. Na aanmelding nemen wij al binnen 8 uur contact met u op om het pand met u door te nemen.
 3. Nadat er contact opgenomen is, plannen wij graag een bezichtiging met u in. Wanneer dit niet mogelijk is, is dit echter ook geen probleem.
 4. Bij voldoende informatie en blijvende interesse brengen wij een bod zonder financieringsvoorbehoud uit op uw beleggingspand.
 5. Wanneer er een overeenkomst tussen beide partijen ontstaat, kan de koopovereenkomst opgesteld worden. Tevens kan er op dit moment een overdrachtsdatum bij de notaris ingepland worden.
 6. Nadat beide partijen de overeenkomst ondertekent hebben en de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden, is de verkoop compleet.
 7. De gelden ontvangt u al binnen 24 uur, vanaf de rekening van de notaris, op uw eigen rekening.

Voordelen van Huis verkopen met huurder erin

 • Wij zijn landelijk actief, u kunt dus door het hele land bij ons terecht.
 • Wij brengen geen makelaarskosten in rekening.
 • Verborgen gebreken na verkoop nemen wij voor onze rekening.
 • Wij kopen panden in goede en in slechte staat,
 • Verzekerd van de beste prijs voor uw beleggingspand.
 • Snelle en zorgeloze verkoop.

nijmwegen

Verkoopproces studentenhuis verkopen Gorinchem

Veel mensen in Gorinchem zijn benieuwd naar ons verkoopproces van een studentenhuis. Huis verkopen met huurder erin doet namelijk veel zaken anders dan normaal. Veel mensen zijn het zat om veel tijd, geld en moeite kwijt te zijn aan een twijfelachtige belegger. Daarom werd het tijd om een partij op te richten die de verkoper centraal stelt in plaats van de koper. Als verkoper van een studentenhuis bent u degene die een waardevol object aanbiedt die veel partijen willen kopen, vooral in de huidige stand van de vastgoedmarkt. Bij Huis verkopen met huurder erin willen wij graag u ervan overtuigen om de studentenhuis aan ons te verkopen met allerlei voordelen ten opzichte van een belegger. Zo kunnen wij garanderen dat we binnen één week bij de notaris zitten voor de overdracht en u hoeft geen makelaarskosten te betalen, want wij stellen het koopcontract op geheel met uw wensen en voorwaarden. 

Contact opnemen kan via de telefoon, via de mail en via het contactformulier. We staan u graag bij met al uw vragen over de verkoop van uw beleggingspand in Gorinchem. Daarnaast kan u ook gelijk een waardebepaling aanvragen en onze experts laten u zo snel mogelijk weten wat de waarde is van uw huis.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: