Sales and leaseback vastgoed

Wilt u doen aan sales and leaseback van uw vastgoed? Bij Huis verkopen met huurder erin bent u hiervoor aan het juiste adres. Maar wat is sales and leaseback van vastgoed? En welke voordelen zitten er aan sales and leaseback? Sales and leaseback is in feite het verkopen van uw huidige vastgoed en het direct terughuren hiervan. Het voornaamste voordeel dat dit u biedt, is dat wanneer er sprake is van een overwaarde op uw vastgoed, u hier op deze manier zonder zorgen van kunt genieten. Onze organisatie is de juiste partij voor deze situatie. Bij ons betaalt u geen makelaarskosten en wordt de beste prijs geboden op uw woning. Het is niet verplicht om een bezichtiging te doen wanneer dit niet mogelijk is.

 • U kunt door het hele land bij ons terecht.
 • Wij kopen woningen in alle soorten en staten
 • Wij bieden u de beste prijs voor uw woning, zonder financieringsvoorbehoud. Op deze manier bent u verzekerd van verkoop.
 • U kunt uw woning zonder problemen van ons terughuren en op deze manier van uw overwaarde genieten in uw vertrouwde woning.

Waarom vastgoed verkopen aan Huis verkopen met huurder erin?

Onze organisatie is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van alle verschillende soorten vastgoed. Wij beschikken over een landelijk netwerk, op deze manier kunt u door het hele land bij ons terecht. Wij zorgen voor goed beheer en onderhoud van ons vastgoed. Door verduurzaming van ons vastgoed, dragen wij bij aan het milieubewust woongenot door heel het land. Wij zijn ons bewust van de belangen van onze huurders en vinden een goed huurders en verhuurderschap om deze reden ook er belangrijk.

Werkwijze

Wij gaan als volgt te werk bij het willen kiezen voor onze organisatie:

 1. Laat uw gegeven achter via het contactformulier op onze website. Zo kunnen wij contact met u opnemen.
 2. Wij nemen na aanmelding zo snel mogelijk contact met u op. We nemen hier de woning met u door, zodat we een beeld krijgen bij de situatie.
 3. We plannen graag een bezichtiging met u in, echter is het ook geen probleem wanneer dit niet mogelijk is.
 4. Vervolgens wordt door ons een bod uitgebracht op uw aangeboden vastgoed.
 5. Wanneer er een overeenstemming ontstaat tussen beide partijen, wordt er een contract opgesteld, zowel voor koop als huur.
 6. Er wordt een datum ingepland voor overdracht bij de notaris.
 7. Na ondertekenen van de contracten, is de verkoop rond.
 8. U ontvangt de overwaarde op uw vastgoed al binnen 8 uur op uw eigen rekening, vanaf de rekening van de notaris.
 9. U kunt van uw vertrouwde vastgoed gebruik blijven maken en tegelijkertijd genieten van de voordelen die eraan vastzitten.