Sales and leaseback huis

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Sales and leaseback huis

Bent u van plan te verkopen doormiddel van sales and leaseback van uw huis? Bij verkoop van uw woning aan Huis verkopen met huurder erin is dit mogelijk. Maar wat houdt sales and leaseback in en welke voordelen zitten er aan sales and leaseback woning? Sales and leaseback is het verkopen van uw woning en het terug huren ervan. De voordelen die sales and leaseback u biedt is het vrijmaken van overwaarde van de woning. Tevens bespaart u op deze manier onderhoudskosten. Bij Huis verkopen met huurder erin bent u verzekerd van het beste bod op uw woning. Bij geen mogelijkheid voor een bezichtiging, kan de verkoop nog steeds doorgaan. Wij rekenen geen makelaarskosten waardoor u duizenden euro’s bespaart.

 • Wij bieden u direct zekerheid, door een bod uit te brengen zonder financieringsvoorbehoud.
 • U kunt zonder problemen na verkoop van uw woning, uw woning terughuren
 • Wij zorgen voor het onderhoud van de woning.
 • U kunt door het hele land bij ons terecht.

Waarom uw woning aan ons verkopen en terug huren?

Huis verkopen met huurder erin is de aankooporganisatie waaraan u uw woning kunt verkopen en deze direct weer van kan terughuren. Wij beschikken over een landelijk netwerk en zijn door het hele land actief in het aankopen en verkopen van huizen. Wij kopen woningen aan om zo onze beleggingsportefeuille te vergroten. Wij zorgen verduurzaming van woningen uit onze portefeuille, om op deze manier een bijdrage te leveren aan het landelijke woongenot. Als verhuurders nemen wij de belangen van onze huurders erg serieus.

Werkwijze

Wij gaan als volgt te werk bij het aankopen van woningen:

 1. Door middel van het invullen van het contactformulier op onze website, kan een vrijblijvend bod aangevraagd worden.
 2. Na aanmelding, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Tijdens dit contact zullen wij de woning met u doornemen.
 3. Wij plannen graag een moment in om uw woning te komen bezichtigen. Wanneer hier geen mogelijkheid voor is, is dit voor ons echter ook geen probleem.
 4. Wij brengen een bod uit op uw woning zonder financieringsvoorbehoud
 5. Wanneer beide partijen overeenstemmen met het voorstel, wordt een koopovereenkomst en tevens een huurovereenkomst opgesteld.
 6. Er wordt een datum ingepland voor overdracht van de sleutels en ondertekening van de contracten.
 7. Na overdracht is de verkoop rond. U ontvangt de overwaarde binnen één werkdag op uw rekening. Dit wordt gedaan vanaf de rekening van de notaris.
 8. U kunt in uw woning blijven wonen door middel van huren en op deze manier genieten van uw overwaarde in uw vertrouwde woning.

Wat is sales and leaseback?

Sales and leaseback is de term voor de verkoop van een woning en het terug huren van deze woning voor een bepaalde tijd. In deze situatie wordt een woning verkocht aan een belegger, de oude eigenaar kan hierna voor een bepaalde tijd huurder worden van de woning. De keuze valt voornamelijk op sales and leaseback, wanneer de eigenaar van de woning een overwaarde heeft op het huis. Om financiële vrijheid te krijgen, kan de woning verkocht worden en terug gehuurd, om zo toch in het vertrouwde huis te kunnen blijven wonen.

Welke voordelen zitten aan sales and leaseback?

Het voornaamste voordeel dat komt kijken bij sales and leaseback van uw woning, is dat u op deze manier kunt genieten van de overwaarde van uw woning. Zo kunt u met de overwaarde investeren of kapitaal uitbreiden. Tevens hoeft u bij het huren van een woning geen onderhoudskosten te betalen. Deze kosten zijn namelijk allemaal voor rekening van de verhuurder. Het biedt ook nog andere fiscale voordelen zoals minder uitgaven aan inkomstenbelasting.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: