Plichten verhuurder onderhoud

Wat zijn uw plichten als verhuurder betreft onderhoud? Tijdens het verhuren van uw woning of appartement komt onderhoudt deels voor u rekening. Dit kan hoog in de kosten oplopen wanneer u beschikt over achterstallig onderhoud. Een mogelijkheid is uw verhuurd vastgoed te verkopen. Wij van Huis Verkopen Met Huurder Erin kopen alle type vastgoed, in elke staat van onderhoud aan. Ook nemen wij verborgen gebreken voor onze rekening. Ontvang zo snel mogelijk uw vrijblijvend bod aan!

 

Huis Verkopen Met Huurder Erin is de landelijke inkooporganisatie voor verhuurd vastgoed. Wij kopen vastgoed aan voor eigen beleggingsportefeuille. Door onze woningen goed te beheren, te onderhouden en te verduurzamen dragen wij bij aan het woongenot en de uitstraling van wijken in heel het land. Wij gaan een lange-termijn relatie aan met onze huurders en zijn ons bewust van goed huurders en verhuurderschap.

Welk onderhoud geldt voor u?

Als verhuurder heeft u drie verplichtingen: het beschikbaar stellen van de woning of het appartement, het onderhouden van de woning of het appartement en het bieden van woongenot aan de huurder. Als verhuurder heeft u een verantwoordelijk over het grote onderhoud van uw vastgoed. Hieronder valt bijvoorbeeld: buitenschilderwerk bijhouden, toegangspaden en opritten creëren, technische installaties binnen de woning controleren en vernieuwingen of grote reparaties van de scharnieren, sloten kranen etc. Over dagelijks onderhoud wordt de huurder in rekening gebracht. Dit kan onderhoud zijn in de vorm van: vernieuwingen van deurbel, schilderwerk binnen en beschadigde en kapotte ruiten en spiegels vernieuwen. Mocht u deze verplichtingen niet nakomen, dan kan de huurder u hierop aanspreken. Doet u hiermee niks mee? Dan kan de huurder een onderhoudsprocedure starten. De uitslag op deze procedure kan leiden tot verlaging van de huurprijs tot de gebreken zijn verholpen.

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw woning in verhuurde staat aan Huis Verkopen met Huurders Erin?

Dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

  1. Laat uw gegevens achter op onze website om een kosteloos en vrijblijvend bod te ontvangen op uw verhuurde woning.
  2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw gegeven en verdere informatie.
  3. Indien mogelijk plannen wij graag een bezichtiging in, dit is uiteraard niet verplicht.
  4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw appartement in verhuurde staat.
  5. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben, wordt de koopovereenkomst opgesteld en een afspraak ingepland bij de notaris.
  6. De verkoop kan compleet worden verklaard, wanneer de koopovereenkomst is ondertekend en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
  7. U ontvangt de gelden binnen 24 uur na het ondertekenen, vanaf de rekening van de notaris op, uw eigen rekening.