Overname huurcontract met nieuwe eigenaar

Heeft u te maken met een overname van huurcontract aan een nieuwe eigenaar? Huis Verkopen Met Huurder Erin begeleidt u stap voor stap in het proces om zo snel mogelijk uw vastgoed te verkopen, zonder langdurige verkooptrajecten, makelaars- en notariskosten bij de verkoop. Na uw aanvraag ontvangt u al binnen 8 uur een kosteloos vrijblijvend bod. Bij Huis Verkopen Met Huurder Erin bent u verzekerd van een marktconform bod in verhuurde staat, ook met probleemhuurder en betalingsachterstanden. Wij zijn landelijk actief, dus u kunt voor vastgoed in heel Nederland bij ons terecht.

Wat doen wij met de overname van het huurcontract?

 

Wanneer u uw woning, appartement of vastgoedportefeuille verkoopt aan Huis Verkopen Met Huurders Erin, nemen wij uw vastgoed op in ons vastgoedbeheersysteem, waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Het verkopen aan Huis Verkopen Met Huurders Erin zorgt ervoor dat de huidige huurders volgens het huurcontract kunnen wonen. Indien gewenst nemen wij na mondelinge overeenkomst direct het contact over met de huurders. U bent dus niet verplicht hier de huurders over in te lichten, wanneer u geen goed contact heeft met de huurders. Doordat wij gespecialiseerd zijn in de aankoop en verhuur van woningen en appartementen is elke staat of situatie van het vastgoed geen enkel probleem.

Wat houdt een huurcontract in?

Een verhuurder van een appartement of woning heeft te maken met een huurcontract, indien het appartement of de woning wordt verhuurd. Een huurcontract is een overeenkomst, waarbij de ene partij, de verhuurder zich verplicht tot de andere partij, de huurder, een zaak in gebruikt te geven. De huurder is verplicht tot de betaling van huur. In een huurcontract zijn regels opgesteld, zoals aansprakelijkheid, wanprestatie, verplichtingen en de regel ‘koop breekt geen huur’. De regel ‘koop breekt geen huur’ zorgt ervoor dat de rechten en plichten bij de overname van het huurcontract automatisch naar de nieuwe eigenaar gaan. Een huurder kan niet zomaar uit een woning gezet worden. Bij Huis Verkopen Met Huurder Erin, kunt u het snelste de woning verkopen met huurder.

 

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw woning of appartement in verhuurde staat aan Huis Verkopen met Huurders Erin?

Dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

  1. Laat uw gegevens achter op onze website om een kosteloos en vrijblijvend bod te ontvangen op uw verhuurde appartement of woning.
  2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw gegeven en verdere informatie.
  3. Indien mogelijk plannen wij graag een bezichtiging in, dit is uiteraard niet verplicht.
  4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw woning of appartement.
  5. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben, wordt de koopovereenkomst opgesteld en een afspraak ingepland bij de notaris.
  6. De verkoop kan compleet worden verklaard, wanneer de koopovereenkomst is ondertekend en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
  7. U ontvangt de gelden binnen 24 uur na het ondertekenen, vanaf de rekening van de notaris op, uw eigen rekening.