• 24/7 Geopend & Bereikbaar
 • 085-004 7858
 • Kortelandseweg 33 Nootdorp
Static Slide

Verkopen met
huurder erin zonder bezichtiging?

Ontbinding huurovereenkomst

Ontbinding huurovereenkomst

Wilt u weten of u recht heeft tot ontbinding van uw lopende huurovereenkomst? Eenzijdige ontbinding van een huurovereenkomst is in de meeste gevallen niet mogelijk. Dit komt doordat een huurder huurbescherming geniet en zo dus beschermd wordt tegen plotselinge op straat zetting door de verhuurder. Wil u als verhuurder uw woning verkopen, maar bent u bang dat dit niet mogelijk is in verhuurde staat? Bij Huis verkopen met huurder erin bent u hiervoor aan het juiste adres. Aan ons verkoopt u zonder problemen uw woning in verhuurde staat en hoeft u geen moeite te doen om uw huurder uit huis te zetten. Wij brengen geen extra kosten, zoals makelaarskosten en notariskosten, in rekening, waardoor u duizenden euro’s bespaart. Tevens is het bezichtigen van de woning niet verplicht.

Huurindex berekenen

Wanneer huurcontract opzeggen?

Er zijn enkele geldige redenen waarbij het wel mogelijk is om de huurovereenkomst op te zeggen. Zo is dit mogelijk wanneer de verhuurder vindt dat de huurder zich niet goed gedraagt en dus de verplichtingen beschreven in het contract niet nakomt. Slecht gedrag van de huurder kan zijn het zorgen voor overlast bij omwonenden, de woning wordt gebruikt voor illegale praktijken, de huurder doet aan onderverhuur of de huurder komt zijn betalingsverplichtingen niet na. In deze situaties is het als verhuurder mogelijk om bij de rechter ontbinding van het huurcontract aan te vragen. Wanneer u als verhuurder dit echter doet, heeft u nog lang geen zekerheid tot daadwerkelijke ontbinding. Er kan namelijk een termijn van 6 maanden overheen gaan, voordat de rechter daadwerkelijk uitspraak doet. Bij deze uitspraak kan het ook voorkomen dat de rechter uw aanvraag afwijst en de huurder nog een kans geeft.

Hoe gaat onze organisatie te werk?

 1. Vul het contactformulier op onze website in en ontvang een geheel kosteloze en vrijblijvende waardebepaling.
 2. Wij nemen binnen 8 uur na aanmelding van uw woning contact met u op om de woning met u te bespreken.
 3. Indien mogelijk, plannen wij graag een moment met u in om de woning te komen bezichtigen. Mocht die niet mogelijk zijn, is dit bij ons ook geen probleem.
 4. Wij brengen bij voldoende informatie een bod uit op uw woning.
 5. Bij overeenstemming tussen beide partijen, kan de koopovereenkomst opgesteld worden en een datum voor overdracht ingepland worden bij de notaris.
 6. Wanneer beide partijen de koopovereenkomst ondertekent hebben en de overdracht van de sleutel plaatsgevonden heeft, is de verkoop compleet.
 7. U ontvangt de gelden al binnen één werkdag op uw eigen rekening.

Verhuurde woning zonder problemen verkopen

Als verhuurder wil u natuurlijk niet voor een onzekere en lange periode komen te staan. Wanneer u uw verhuurde woning wilt verkopen en een zorgeloos proces tegemoet wilt gaan, bent u bij Huis verkopen met huurder erin aan het juiste adres. Huis verkopen met huurder erin is de landelijke vastgoedorganisatie, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van verhuurde panden in alle soorten en staten. Bij ons bent u verzekerd van een snelle en zorgeloze verkoop, indien gewenst kunnen wij al binnen een week een afspraak inplannen bij de notaris. Meld u nu bij ons aan via de website en wij nemen al binnen 8 uur contact met u op!

Ontbinding huurovereenkomst

Vrijblijvend bod aanvragen

Voor alle soorten verhuurd vastgoed

Voor zowel particulieren als bedrijven

Of het om een studentenpand, verhuurd huis of verhuurd bedrijfspand gaat. U kunt ons altijd benaderen voor elk soort vastgoed.

 • Geheel kosteloos en vrijblijvend bod ontvangen
 • Ook voor laag verhuurde appartementen
 • Geen makelaarskosten en notariskosten bij verkoop
 • Wij kopen ook wanneer bezichtigen niet mogelijk is
 • Verzekerd van een marktconform bod in verhuurde staat
 • Ook met probleemhuurders met betalingsachterstanden
 • Geen langdurig verkooptraject en onzekerheden

Waarom kiezen voor Huis verkopen met huurder erin?

 • Direct zekerheid omdat wij zonder financieringsvoorbehoud kunnen bieden;
 • De beste prijs voor uw verhuurde woning;
 • Ook wanneer die in slechte staat van onderhoud is;
 • Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening;
 • Ook wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden;
 • Wij kopen ook woningen met huurders conflicten, betalingsachterstanden, overlast, etc;
 • Actief over heel Nederland.