Mag ik mijn huis verkopen terwijl het nog verhuurd is?

Wilt u weten of u uw huis mag verkopen terwijl het nog verhuurd is? Het antwoord hierop is ja, uw verhuurde woning kan zonder problemen verkocht worden. Een verhuurde woning kan vrijwel niet zonder huurder verkocht worden. Dit komt doordat een huurder recht heeft op huurbescherming. Dit zorgt ervoor dat de huurder niet zomaar uit de woning gezet kan worden, ook niet wanneer u als verhuurder deze wilt verkopen. Bij Huis verkopen met huurder erin kunt u uw woning in verhuurde staat zonder problemen verkopen. Wij bieden u de hoogste prijs voor uw verhuurde woning.

 • Bij ons heeft u direct zekerheid, doordat wij een bod uitbrengen zonder financieringsvoorbehoud
 • Wij bieden u de beste prijs voor uw woning in verhuurde staat
 • U kunt ook bij ons terecht wanneer de woning niet bezichtigd kan worden
 • Wij kopen verhuurde woningen aan in alle soorten en staten
 • U kunt door heel het land bij ons terecht met uw huis in verhuurde staat

Waarom verhuurde huis verkopen aan ons?

Onze organisatie koopt verhuurde woningen aan voor eigen vastgoedportefeuille. Wij beschikken over een landelijk netwerk en zijn hierdoor landelijk actief in het aankopen en verkopen van verhuurde huizen. Wij zorgen voor een goed beheer en onderhoud van de woningen in ons bezit. Doormiddel van verduurzaming van de panden, doen wij een bijdrage aan het woongenot in het gehele land. Wij zijn ons bewust van een goede relatie tussen huurders en verhuurder en nemen de belangen van huurders erg serieus.

Doordat huurders bij het huren van een woning recht hebben op huurbescherming, mogen deze niet zomaar uit de woning gezet worden. Tevens wanneer er sprake is van problemen met de huurders, kan het huurcontract niet zomaar eenzijdig ontbonden worden. Bij Huis verkopen met huurder erin is dit geen probleem. Wij staan open voor verhuurde woningen in alle soorten en staten, met alle type huurders.

Mag ik mijn huis verkopen terwijl het nog verhuurd is?

Hoe gaan wij te werk?

Bij interesse in het verkopen van uw woning aan Huis verkopen met huurder erin, doorloopt u de volgende stappen:

 1. U kunt u via onze website aanmelden om gratis een vrijblijvend bod aan te vragen.
 2. Wij nemen al 8 uur na aanmelding van uw woning contact met u op. Tijdens dit contact nemen wij de gehele woning met u door.
 3. Wij plannen graag een moment met u in om de woning te komen bezichtigen. Echter is het ook geen probleem wanneer dit niet mogelijk is.
 4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw verhuurde woning. Dit doen wij zonder financieringsvoorbehoud, dit zorgt voor directe zekerheid.
 5. Wanneer er een overeenkomst ontstaat tussen beide partijen, wordt een koopovereenkomst opgesteld. Tevens wordt er een moment voor overdracht ingepland.
 6. De verkoop is afgerond wanneer beide partijen het contract ondertekent hebben en de sleutel is overgedragen.
 7. De verkoopopbrengst ontvangt u al binnen 24 uur na tekenen, vanaf de rekening van de notaris, op uw eigen rekening.