Kan ik mijn huis verkopen met huurder erin?

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Kan ik mijn huis verkopen met huurder erin?

Wilt u uw verhuurd huis verkopen met huurder erin? Huis Verkopen Met Huurder Erin beschikt over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde appartementen aankopen als belegging. U kunt bij ons terecht met los verhuurd vastgoed, maar ook met uw vastgoedportefeuille. Voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden geen langdurige verkooptrajecten en onzekerheden. Bij Huis Verkopen Met Huurder bent u verzekerd van een marktconform bod in verhuurde staat. Dien vandaag nog u aanvraag in en ontvang zo snel mogelijk een bod!

Waarom zou u uw huis met huurder verkopen?

Er zijn uitlopende redenen waarom u als verhuurder, uw woning zou willen verkopen. Het kan zijn dat u huurdersproblemen heeft, zoals huurdersconflicten, betalingsachterstand of overlast. Ook kan het zijn dat u woning is voorzien van achterstallig onderhoud, waardoor de kosten hoog oplopen. Deze voorbeelden worden vaak gezien als een last, waardoor het verkopen van een verhuurde woning gezien wordt als de enige oplossing. Huis Verkopen Met Huurder Erin is een landelijke inkooporganisatie die de mogelijkheid biedt alle soorten verhuurd vastgoed aan te kopen, ongeacht de staat van onderhoud of het type vastgoed. De verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening. Via onze website kunt u kosteloos een vrijblijvend bod aanvragen. Als beide partijen akkoord zijn gegaan met het bod, nemen wij indien gewenst het contact met de huurders over. Als verhuurder bent u daardoor niet verplicht de huurder in te lichten, wanneer u geen goed contract heeft met de huurders. Het huurcontract wordt voorgezet, afhankelijk van de uitzonderingen die beschreven staan in het contract. Wij begeleiden u van A tot Z in ons proces met als doel de beste prijs voor uw woning in verhuurde staat.

Wat is mijn verhuurde woning waard? De waarde van een verhuurde woning is afhankelijk van een drietal factoren.

  1. De kale huurprijs van het object
  2. De duur van het huurcontract
  3. Staat van onderhoud

Wanneer de woning laag verhuurd is, en het huurcontract is voor onbepaalde tijd dan is de waarde in verhuurde staat lager dan de leegwaarde. De huurder gaat in de meeste gevallen met een lage huurprijs namelijk nooit meer weg. De woning wordt op deze wijze berekend op basis van een rendement waarbij de woning de maandelijkse lasten dekt. Wanneer de woning zeer hoog verhuurd is doordat deze bijvoorbeeld beschikt over een kamerverhuurvergunning, dan kan de woning meer waard zijn dan de leegwaarde. De huurprijs is dus een leidende factor bij het bepalen van de waarde in verhuurde staat.

De staat van onderhoud kan de prijs met maximaal 10% laten afwijken van de waarde in verhuurde staat berekent op de kale huurprijs. Dit heeft dus een beperkte invloed wanneer de woning beschikt over een huurcontract voor onbepaalde tijd.

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw woning in verhuurde staat aan Huis Verkopen met Huurders Erin?

Dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

  1. Laat uw gegevens achter op onze website om een kosteloos en vrijblijvend bod te ontvangen op uw verhuurde woning.
  2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw gegeven en verdere informatie.
  3. Indien mogelijk plannen wij graag een bezichtiging in, dit is uiteraard niet verplicht.
  4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw appartement in verhuurde staat.
  5. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben, wordt de koopovereenkomst opgesteld en een afspraak ingepland bij de notaris.
  6. De verkoop kan compleet worden verklaard, wanneer de koopovereenkomst is ondertekend en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
  7.  U ontvangt de gelden binnen 24 uur na het ondertekenen, vanaf de rekening van de notaris op, uw eigen rekening.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: