Huurovereenkomst ontbinden

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Huurovereenkomst ontbinden

Wilt u de huurovereenkomst tussen u en uw huurder ontbinden? Dit is iets dat in de meeste situaties vrijwel niet mogelijk is. Dit komt doordat een huurder recht heeft op huurbescherming. Wanneer een huurder over huurbescherming geniet, geldt de wet ‘koop breekt geen huur’. In deze situatie kan de huurovereenkomst dus niet eenzijdig opgezegd worden en dient bij verkoop de nieuwe eigenaar het huidige contract over te nemen. Het kan ook voorkomen dat u problemen ervaart met uw huurder. Ook in deze situatie kan niet zomaar een overeenkomst ontbonden worden.

Huurder uitzetten bij overlast

Wanneer een huurder zorgt voor overlast bij omwonenden kan het een mogelijkheid zijn om de huurder uit de woning te zetten. Hier komt echter een lange en onzeker procedure bij kijken. Allereerst is het belangrijk om bij overlast in gesprek te gaan met de huurder. Wanneer de huurder zijn gedrag niet verandert, is het mogelijk om de huurovereenkomst te ontbinden, dit kan echter geweigerd worden door de huurder doordat deze recht heeft op huurbescherming. Bij het weigeren van ontbinding van de huurovereenkomst, dient de verhuurder naar de rechter te stappen. De rechter moet de reden accepteren, dan pas kan ontbinding van de overeenkomst plaatsvinden. Hier zit echter een proces aan vast, wat wel tot 6 maanden kan duren.

Huurder uitzetten bij verkoop

Bent u van plan om uw verhuurde huis te verkopen en wilt u daarom graag uw huurders uit het huis hebben? In de meeste gevallen is een leegstaande woning vaak meer waard dan een woning in verhuurde staat. Echter kan een huurder niet zomaar uit de woning gezet worden, ook niet bij verkoop. Hier moet de verhuurder namelijk een geldige reden voor hebben. Hiervoor dient bij weigering van de huurder eerst een proces aangevraagd worden bij de rechter. Het kan wel tot 6 maanden duren voordat hier een uitspraak over gedaan wordt.

Huis verkopen met huurder erin biedt: 

  • Direct zekerheid omdat wij zonder financieringsvoorbehoud kunnen bieden;
  • De beste prijs voor uw verhuurde woning;
  • Ook wanneer die in slechte staat van onderhoud is;
  • Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening;
  • Ook wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden;
  • Wij kopen ook woningen met huurders conflicten, betalingsachterstanden, overlast, etc;
  • Actief over heel Nederland.
 

Verhuurd huis zorgeloos en snel verkopen

Huis verkopen met huurder erin koopt zonder problemen verhuurde woningen aan. Wij zijn de nationale inkooporganisatie die verhuurde woningen aankoop in alle soorten en staten. Dit doen wij om zo onze huidige beleggingsportefeuille verder uit te breiden. Wij voorkomen een langdurig verkooptraject en zorgen ervoor dat u niet vastzit aan een langdurig verkooptraject. Bij verkoop aan onze organisatie bent u verzekerd van het beste bod op uw verhuurde woning. Meld u bij ons aan door middel van het invullen van het contactformulier op onze website. Wij nemen al binnen 8 uur contact met u op!

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: