Huisbaas wil huis verkopen

Bent u huisbaas over een huis die u wilt verkopen? Huis Verkopen Met Huurders Erin begeleidt u van A tot Z door het proces van het verkopen van uw vastgoed, zonder langdurige verkooptrajecten. Wij streven naar de beste prijs en directe zekerheid. Ook wanneer u niet de mogelijkheid heeft om bezichtigen te geven, in verband met de privacy van de huidige huurders. Wij brengen een bod uit op elke type vastgoed, in elke staat van onderhoud. Doordat wij landelijk actief zijn, kunt u in heel Nederland bij ons terecht. Vraag vandaag nog uw bod aan en verkoop uw vastgoed aan Huis Verkopen Met Huurder Erin!

Waarom zou u uw woning verkopen aan Huis Verkopen Met Huurder Erin?

Huis Verkopen Met Huurder Erin koopt verhuurd vastgoed aan als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedsysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Bij ons bent u verzekerd van een marktconform bod voor uw verhuurde vastgoed.

Wanneer u huisbaas bent over een woning, wordt u ook wel de verhuurder genoemd. De huurders beschikken over een overeenkomst met u. In de overeenkomst bent u bijvoorbeeld verplicht de verborgen gebreken te herstellen, de huurder te voorzien van woongenot en adresproblemen oplossen. Bij gebreken bent u als verhuurder aansprakelijk. Mocht u niet meer verantwoordelijk willen zijn voor deze zorgen, dan kunt u uw woning verkopen bij Huis Verkopen Met Huurder Erin. Wij kopen verhuurde woningen aan in diverse staten. Ook nemen wij de verborgen gebreken voor ons rekening. Wanneer u de woning wilt verkopen bent u als verhuurder niet verplicht om uw huurders in te lichten, Huis Verkopen Met Huurder Erin neemt indien gewenst direct het contact over. Na het accepteren van het verkregen bod is het een kwestie van ondertekenen van de koopovereenkomst en de overdacht van de sleutel.

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw woning in verhuurde staat aan Huis Verkopen met Huurders Erin?

Dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

  1. Laat uw gegevens achter op onze website om een kosteloos en vrijblijvend bod te ontvangen op uw verhuurde woning.
  2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw gegeven en verdere informatie.
  3. Indien mogelijk plannen wij graag een bezichtiging in, dit is uiteraard niet verplicht.
  4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw appartement in verhuurde staat.
  5. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben, wordt de koopovereenkomst opgesteld en een afspraak ingepland bij de notaris.
  6. De verkoop kan compleet worden verklaard, wanneer de koopovereenkomst is ondertekend en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
  7. U ontvangt de gelden binnen 24 uur na het ondertekenen, vanaf de rekening van de notaris op, uw eigen rekening.