• 24/7 Geopend & Bereikbaar
  • 085-004 7858
  • Kortelandseweg 33 Nootdorp
Static Slide

Verkopen met
huurder erin zonder bezichtiging?

Huis verkopen in verhuurde staat

Heeft u een huis in verhuurde staat en overweegt u om deze te verkopen?

Verkopen in verhuurde staat?

Direct zekerheid

Voor het verkopen van uw woning in verhuurde staat kunt u altijd rekenen op een goed en marktconforme bieding. En ongeacht de staat van onderhoud of het type woning, u kunt binnen een werkdag rekenen op een bod zonder voorbehoud van financiering.

Alle soorten woningen

Of het een verhuurde woning aan studenten, gastarbeiders of particuliere huurders betreft maakt voor het bod niets uit. U kunt altijd rekenen op de beste voorwaarden en een marktconform bod. En of het een tussenwoning, hoekhuis of appartement betreft is geen factor voor ons, aangezien wij in principe op alle soorten verhuurde huizen binnen 8 uur een bod zullen uitbrengen.

Bezichtiging geen vereiste

Het is bij ons mogelijk een bod te ontvangen zonder hiervoor een bezichtiging te hoeven laten plaatsvinden. Uiteraard is dit wel iets wat uiteindelijk noodzakelijk is om de overdracht te laten plaatsvinden, maar het bod en daarmee de ze directe zekerheid heeft u dus al voordat een bezoek plaatsvindt.

Huis verhuren inkomstenbelasting

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Waarom kopen wij uw huis in verhuurde staat?

Huisverkopenmethuurdererin.nl is gespecialiseerd in alle vormen en soorten vastgoed. Of het een complete portefeuille betreft of een losse woning, wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen van onze eigen vastgoedportefeuille en het overnemen van alle verkoopzorgen. Zo beschikken wij over een immens investeerdersnetwerk met lokale partijen die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld renovatie, verhuur of verbetering van (verhuurd) vastgoed.

In de loop der jaren zijn onze allround vastgoed diensten steeds uitgebreider geworden en worden deze diensten in een steeds groter deel van ons prachtige land ingezet. Zo zijn zowel onze vastgoedadviseurs en taxateurs landelijk inzetbaar. Daarom kunt u altijd rekenen op een goed conform bod, ongeacht of u in Noord-Holland, Groningen, Zeeland of Limburg woont.

Vrijblijvend bod aanvragen

Voor alle soorten verhuurd vastgoed

Voor zowel particulieren als bedrijven

Of het om een studentenpand, verhuurd huis of verhuurd bedrijfspand gaat. U kunt ons altijd benaderen voor elk soort vastgoed.

  • Geheel kosteloos en vrijblijvend bod ontvangen
  • Ook voor laag verhuurde appartementen
  • Geen makelaarskosten en notariskosten bij verkoop
  • Wij kopen ook wanneer bezichtigen niet mogelijk is
  • Verzekerd van een marktconform bod in verhuurde staat
  • Ook met probleemhuurders met betalingsachterstanden
  • Geen langdurig verkooptraject en onzekerheden