Huis verkopen in verhuurde staat

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Heeft u een huis in verhuurde staat en overweegt u om deze te verkopen?

Verkopen in verhuurde staat?

Direct zekerheid

Voor het verkopen van uw woning in verhuurde staat kunt u altijd rekenen op een goed en marktconforme bieding. En ongeacht de staat van onderhoud of het type woning, u kunt binnen een werkdag rekenen op een bod zonder voorbehoud van financiering.

Alle soorten woningen

Of het een verhuurde woning aan studenten, gastarbeiders of particuliere huurders betreft maakt voor het bod niets uit. U kunt altijd rekenen op de beste voorwaarden en een marktconform bod. En of het een tussenwoning, hoekhuis of appartement betreft is geen factor voor ons, aangezien wij in principe op alle soorten verhuurde huizen binnen 8 uur een bod zullen uitbrengen.

Bezichtiging geen vereiste

Het is bij ons mogelijk een bod te ontvangen zonder hiervoor een bezichtiging te hoeven laten plaatsvinden. Uiteraard is dit wel iets wat uiteindelijk noodzakelijk is om de overdracht te laten plaatsvinden, maar het bod en daarmee de ze directe zekerheid heeft u dus al voordat een bezoek plaatsvindt.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Waarom kopen wij uw huis in verhuurde staat?

Huisverkopenmethuurdererin.nl is gespecialiseerd in alle vormen en soorten vastgoed. Of het een complete portefeuille betreft of een losse woning, wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen van onze eigen vastgoedportefeuille en het overnemen van alle verkoopzorgen. Zo beschikken wij over een immens investeerdersnetwerk met lokale partijen die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld renovatie, verhuur of verbetering van (verhuurd) vastgoed.

In de loop der jaren zijn onze allround vastgoed diensten steeds uitgebreider geworden en worden deze diensten in een steeds groter deel van ons prachtige land ingezet. Zo zijn zowel onze vastgoedadviseurs en taxateurs landelijk inzetbaar. Daarom kunt u altijd rekenen op een goed conform bod, ongeacht of u in Noord-Holland, Groningen, Zeeland of Limburg woont.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: