Huis verkopen die verhuurd is

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Huis verkopen die verhuurd is

Wilt u uw verhuurde huis verkopen? Huis verkopen met huurder erin is het bedrijf waaraan u rechtstreeks uw verhuurde woningen kunt verkopen. Wij zijn de landelijke inkooporganisatie van woningen in verhuurde staat.

Het zou zomaar kunnen dat u uw verhuurde huis wilt verkopen. Dit mag zonder problemen maar er geld wel een belangrijke regel. Namelijk: ‘koop breekt geen huur’. Dit betekent dat wanneer u de woning in verhuurde staat verkoopt, de huurovereenkomst niet wordt doorbroken maar de huidige huurders mogen blijven zitten voor zolang het contract loopt. Is dit voor onbepaalde tijd? Dan blijft dat ook zo wanneer er een nieuwe eigenaar is.

Tevens is het mogelijk om uw woning aan een vastgoedmakelaar of belegger te verkopen. Dit kan afhankelijk van welke professionele partij, enkele voordelen met zich meebrengen. Professionele partijen hebben veel ervaring binnen vastgoed, kunnen vaak snel handelen en het kan duizenden euro’s aan makelaarskosten besparen.

Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een betalingsachterstand, slechte staat van onderhoud of probleemhuurders, wordt het verkopen van een woning met een huurder vaak gezien als een last. Huurders in Nederland zijn namelijk beschermd met huurbescherming. Dit betekent voor de verkoop van een verhuurde woning of woning dat het dient verkocht te worden met de huurder en het huidige huurcontract. Bij ons is dit geen enkel probleem. Wij staan open voor elke type huurder en situatie.

Bij ons bent u verzekerd van het beste bod zonder enig voorbehoud op uw verhuurd woning. Zo bent u verzekerd van een snelle verkoop zonder onzekerheden en zonder de daarbij horende makelaars en notariskosten. Dit zorgt ervoor dat u over directe zekerheid beschikt, ook wanneer er problemen zijn met uw huurders of buren. Binnen 24 uur zorgen wij voor een passend bod op uw verhuurd vastgoed. Vraag vandaag nog een vrijblijvend bod aan op uw verhuurd appartement of woning!

 

Wat is mijn verhuurde woning waard?

De waarde van een verhuurde woning is afhankelijk van een drietal factoren.

 1. De kale huurprijs van het object
 2. De duur van het huurcontract
 3. Staat van onderhoud

Voordelen Huis verkopen met huurder erin:

 • Wij bieden zonder financieringsvoorbehoud, direct zekerheid dus!
 • Beste prijs voor uw verhuurde woning.
 • Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening, ook wanneer er niet van binnen bezichtigd kan worden.
 • Binnen 8 uur ontvangt u van ons een geheel vrijblijvend en gratis bod.
 • Wij kopen woningen in alle soorten en staten van onderhoud.
 • Ook woningen met huurdersproblemen zoals; huurdersconflicten, betalingsachterstanden of overlast.
 • Indien gewenst nemen wij na mondelinge overeenkomst direct het contact over met de huurders. U bent dus niet verplicht hier de huurders over in te lichten, wanneer u geen goed contact heeft met de huurders.
 • Wij zijn landelijk actief.

Wanneer de woning laag verhuurd is, en het huurcontract is voor onbepaalde tijd dan is de waarde in verhuurde staat lager dan de leegwaarde. De huurder gaat in de meeste gevallen met een lage huurprijs namelijk nooit meer weg. De woning wordt op deze wijze berekend op basis van een rendement waarbij de woning de maandelijkse lasten dekt.

Wanneer de woning zeer hoog verhuurd is doordat deze bijvoorbeeld beschikt over een kamerverhuurvergunning, dan kan de woning meer waard zijn dan de leegwaarde. De huurprijs is dus een leidende factor bij het bepalen van de waarde in verhuurde staat.

De staat van onderhoud kan de prijs met maximaal 10% laten afwijken van de waarde in verhuurde staat berekent op de kale huurprijs. Dit heeft dus een beperkte invloed wanneer de woning beschikt over een huurcontract voor onbepaalde tijd.

Wilt u uw woning verkopen waar huurders inzitten? Dan bent u bij huis verkopen met huurders erin aan het goede adres. Door onze lange termijnvisie en jarenlange ervaring kunnen wij geheel gratis en vrijblijvend het beste bod op uw woning met huurder erin uitbrengen.

Hoe vraagt u een bod op uw verhuurde woning aan?

Dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

 1. Laat uw gegevens achter op onze website om een kosteloos en vrijblijvend bod te ontvangen op uw verhuurde woning.
 2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw gegeven en verdere informatie.
 3. Indien mogelijk plannen wij graag een bezichtiging in, dit is uiteraard niet verplicht.
 4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw woning in verhuurde staat.
 5. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben, wordt de koopovereenkomst opgesteld en een afspraak ingepland bij de notaris.
 6. De verkoop kan compleet worden verklaard, wanneer de koopovereenkomst is ondertekend en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
 7. U ontvangt de gelden binnen 24 uur na het ondertekenen, vanaf de rekening van de notaris op, uw eigen rekening.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: