Huis verhuren of verkopen

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Huis verhuren of verkopen

Heeft u net een nieuwe woning aangekocht en twijfelt u erover of u uw oude huis moet gaan verhuren of verkopen? Wanneer u ervoor kiest om uw oude woning zorgeloos te verkopen, bent u bij Huis verkopen met huurder erin aan het juiste adres. Wij zorgen voor een snelle en zorgeloze verkoop, waardoor u niet voor onzekerheden komt te staan. Bij ons bent u verzekerd van het beste bod op uw woning. Wij brengen bij het inschakelen van onze diensten, geen extra kosten in rekening. Op deze manier bespaart u ook nog eens duizenden euro’s. Voor ons is het geen probleem, wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden.

Verhuur overwegingen

Tegenwoordig is het door de lage spaarrentes en de grote vraag naar huurwoningen, erg aantrekkelijk om een huis te gaan verhuren. Echter zijn bij de vraag om uw oude huis te verhuren of te verkopen, een aantal factoren die u in overweging dient te nemen. Zo is het van belang om te kijken naar wat financieel gezien de beste keuze is, of het beleggen in vastgoed bij u past, of u lange tijd uw geld kunt missen en wat het verhuren van een woning inhoudt.

Verhuur en verkoop afwegen

Allereest is het van belang om een afweging te maken tussen het financiële effect van het verkopen van uw woning, ten opzichte van het verhuren van uw woning. Hierbij moet de te verwachten verkoopprijs van nu, vergeleken worden met de verwachte verkoopprijs na het verhuren van de woning voor een aantal jaren. Ook moet er gekeken worden naar het rendement dat gemaakt kan worden door de verhuur van het huis en verwachtingen van de huizenprijzen.

Vervolgens dient u na te gaan of u geschikt bent voor het beleggen in vastgoed. Het is namelijk van belang dat u zakelijk kunt handelen, wanneer er bijvoorbeeld problemen ontstaan met de huurders of er onverwachte schadeposten ontstaan.

Tevens dient u zich van tevoren natuurlijk goed te verdiepen in hetgeen dat verhuren inhoudt. Waar het verhuren van een woning makkelijk lijkt, kan dit in de praktijk nog wel eens flink tegenvallen. Om deze reden is het van belang om u van tevoren goed in te lezen.

Tot slot is het belangrijk dat u het geld dat in een tweede woning komt te zitten, daadwerkelijk kunt missen. Wanneer geld eenmaal vastzit in stenen, kunt u dit niet zomaar meer beschikbaar krijgen. Wanneer u het geld in deze situatie onverwachts dringend nodig heeft, bevindt u zich dus niet in een ideale situatie.

Huis verkopen met huurder erin biedt: 
 • Direct zekerheid omdat wij zonder financieringsvoorbehoud kunnen bieden;
 • De beste prijs voor uw verhuurde woning;
 • Ook wanneer die in slechte staat van onderhoud is;
 • Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening;
 • Ook wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden;
 • Wij kopen ook woningen met huurders conflicten, betalingsachterstanden, overlast, etc;
 • Actief over heel Nederland.

Kiezen voor verkoop van uw oude woning

Wanneer u graag zekerheid wil voor de toekomst, is de beste keuze voor u om uw woning te verkopen. Het verkopen van uw woning kunt u doen aan Huis verkopen met huurder erin. Wij zijn de vastgoedorganisatie, die door het hele land actief is. Wij kopen woningen aan in alle soorten en staten, zelfs in verhuurde staat. Bij Huis verkopen met huurder erin bent u verzekerd van een directe verkoop, zonder enige risico’s. Wij brengen een bod uit op uw woning, zonder financieringsvoorbehoud. Dit zorgt ervoor dat u verzekerd bent van de daadwerkelijke verkoop van uw woning. Onze organisatie brengt geen extra makelaars- of notariskosten in rekening, waardoor u ook nog eens geld bespaart. Ook wanneer het niet mogelijk is om de woning van binnen te bezichtigen, staan wij nog steeds open voor koop.

Hoe gaan wij te werk?

 

 1. Meld u vandaag nog aan voor een geheel kosteloze en vrijblijvende waardebepaling.
 2. Wij nemen na aanmelding al binnen 8 uur contact met u op.
 3. Wij plannen graag een bezichtiging met u in, dit is echt niet verplicht.
 4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw woning. Dit doen wij zonder financieringsvoorbehoud, wat u directe zekerheid biedt.
 5. Bij overeenkomst tussen beide partijen, kan de koopovereenkomst opgesteld worden en een overdrachtsdatum ingepland worden bij de notaris.
 6. Wanneer beide partijen het koopcontract ondertekent hebben en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden, kan de verkoop compleet verklaard worden.
 7. De verkoper ontvangt al binnen 24 uur de gelden, vanaf de rekening van de notaris, op de eigen rekening.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: