Geschil met huurder

Heeft u geschil met de huurder? Huis Verkopen Met Huurder Erin is een landelijke inkooporganisatie van verhuurde appartement en woningen. Wij kopen vastgoed aan in alle type en soorten staten. Wij brengen dan ook graag een geheel vrijblijvend bod uit op uw verhuurd vastgoed! Binnen 8 uur na uw aanvraag ontvangt u al de beste prijs met directe zekerheid!

Heeft u geschil met de huurder?

Niets is vervelender dan dat. De huurder betaalt bijvoorbeeld de huur niet of stelselmatig laat. Een huurovereenkomst zorgt ervoor dat de rechten en plichten voor zowel de huurder als verhuurder zijn opgesteld. Als verhuurder dient u eerst samen te zoeken naar een oplossing. Mocht dit niet werken dan kunt u een aangetekende brief schrijven. De aangetekende brief dient als een officiële ingebrekestelling, wanneer er een gerechtelijke procedure ontstaat. In de brief staan de verlangens van de huurder en de probleemstelling. Vervolgens kunt u naar de huurcommissie of rechter stappen. Zij doen over de situatie een uitspraak.

De makkelijkste oplossing is bij een geschil het beëindigen van het contract. Beide partijen dienen de beëindigingsovereenkomst te ondertekenen.

U kunt een huurder uit huis zetten als:

 • De huurder 3 maanden huurachterstand heeft.
 • De huurder ernstige overlast veroorzaakt. Als verhuurder moet u dit kunnen aantonen door middel van een dossier voordat u naar de rechter kunt stappen. De huurder moet de gelegenheid krijgen zijn gedrag te herstellen. Indien de rechter het dossier niet voldoende genoeg vindt aantonen, wordt u verzoek tot ontbinding afgewezen.
 • Een wietplantage is een strafbaar feit. Als verhuurder heeft u de mogelijkheid om de huurovereenkomst te beëindigen.
 • Eigen gebruik. Het contract kan beëindigd worden als de woning dringend nodig is voor eigen gebruik, door bijvoorbeeld renovatie van eigen woning. De rechter zal de belangen tegen elkaar opwegen. De huurder moet ondanks de situatie wel aan een andere woonruimte kunnen komen.

U kunt ook uw woning verkopen met huurder erin. Wij zorgen ervoor dat uw lasten, zoals huurdersconflicten, overlast en betalingsachterstand op ons worden genomen. Indien gewenst kunnen wij na een mondelingen overeenkomst direct het contact met uw huurders overnemen. U bent daardoor als verhuurder niet verplicht uw huurders in te lichten.

Ben u geïnteresseerd in het verkopen van uw woning in verhuurde staat aan Huis Verkopen met Huurders Erin?

Dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

 1. Laat uw gegevens achter op onze website om een kosteloos en vrijblijvend bod te ontvangen op uw verhuurde vastgoed.
 2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw gegeven en verdere informatie.
 3. Indien mogelijk plannen wij graag een bezichtiging in, dit is uiteraard niet verplicht.
 4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw appartement in verhuurde staat.
 5. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben, wordt de koopovereenkomst opgesteld en een afspraak ingepland bij de notaris.
 6. De verkoop kan compleet worden verklaard, wanneer de koopovereenkomst is ondertekend en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
 7. U ontvangt de gelden binnen 24 uur na het ondertekenen, vanaf de rekening van de notaris op, uw eigen rekening.