Geërfd huis verkopen of verhuren

Overweegt u het om uw geërfde huis te verkopen of te verhuren? Bij Huis verkopen met huurder erin bent u aan het goede adres. Wij kopen woningen aan in alle soorten en staten, dus ook woningen in gewatteerde staat. Bij ons betaalt u geen makelaars of notariskosten. Wij doen graag een bezichtiging van uw woning, maar wanneer dit niet mogelijk is, is dit voor ons ook geen probleem.  Huis verkopen met huurder erin biedt u de beste prijs voor uw geërfde huis.

 • Wij kopen woningen aan in alle soorten en staten
 • Wij zijn landelijk actief
 • Wij kopen ook woningen aan in verhuurde staat. Het huurcontract van een woning met huurder erin wordt door ons overgenomen bij verkoop.
 • Verborgen gebreken aan de woning nemen wij voor ons rekening.
 • Wanneer er sprake is van probleemhuurders, is ook dit voor ons geen probleem.
Waarom uw geërfde huis aan ons verkopen in plaats van verhuren

Huis verkopen met huurder erin is de landelijke inkooporganisatie voor vastgoed. Wij kopen woningen aan om op deze manier onze eigen beleggingsportefeuille te kunnen vergroten. U kunt uw geërfde huis aan ons verkopen, om op deze manier de hoogste prijs voor de woning te krijgen. Wij zijn landelijk actief en kopen woningen aan in alle soorten en staten, zo ook woningen in gewatteerde staat. Verborgen gebreken na aankoop van de woning door ons worden voor onze rekening genomen. Wanneer de woning verhuurd wordt onder een contract, is ook dit voor ons geen probleem. Wij nemen het huurcontract van u over.

Werkwijze

Wanneer u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw geërfde woning aan Huis verkopen met huurder erin, kan dit door middel van het volgen van de volgende stappen:

 1. Via onze website kunt u zich aanmelden door middel van het invullen van het contactformulier.
 2. Wij nemen binnen 8 uur al contact met u op om het een en ander met betrekking tot de woning te bespreken.
 3. Bij mogelijkheid wordt er een bezichtiging ingepland, dit is niet verplicht.
 4. Hierna wordt een bod uitgebracht op uw woning.
 5. Wanneer u dit bod accepteert en beide partijen overeenstemmen, wordt een koopovereenkomst opgesteld en een datum voor overdracht ingepland bij de notaris.
 6. Na ondertekenen van de koopovereenkomst en overdracht van de sleutels is de verkoop compleet.
 7. Het verkoopbedrag ontvangt u al binnen 8 uur op uw eigen rekening, vanaf de rekening van de notaris.