Fabriekshal verkopen

Bent u in het bezit van een fabriekshal? Het verkopen van een fabriekshal is niet gemakkelijk. Het is dan ook zeer aan te raden om uw pand te verkopen aan een inkooporganisatie, zoals Huis Verkopen Met Huurder Erin. Wij zorgen ervoor dat u als verkoper verzekerd bent van het beste bod, zonder voorbehoud van financiering. Huis Verkopen Met Huurder Erin koopt alle soorten en staten pand op. Zelf als deze beschikt over achterstallig onderhoud. Wij bieden een vlotte afhandeling en soepele verkoop. Dien een aanvraag in en ontvang binnen 8 uur een geheel vrijblijvend en kosteloos bod!

Fabrieken staan doorgaans op afgelegen locaties en hebben immens oppervlakte. Belangrijke factoren bij de verkoop van een fabriekshal is de bodemverontreiniging, luchtvereniging en vergunningen voor uitstoot etc. De waarde van een fabriekshal in verhuurde staat kan enorm afwijken van een leegstaande fabriekshal. Zeker als de huurder beschikt over een huurcontract voor onbepaalde tijd. De huurder kan er nog tientallen jaren verblijven en daardoor wordt de waarde bepaald aan de hand van het rendement. Daarnaast wordt de waarde bepaald aan de hand van een taxatie door en taxateur. Een taxateur let op punten, zoals locatie, rechten en plichten, marktsituatie, oppervlakte, constructie en onderhoud. De taxateur stelt vervolgens een taxatierapport op dat inzicht geeft in de waarde van de fabriekshal.

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw fabriekshal in verhuurde staat aan Huis Verkopen met Huurders Erin?

Dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

  1. Laat uw gegevens achter op onze website om een kosteloos en vrijblijvend bod te ontvangen op uw verhuurde fabriekshal.
  2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw gegeven en verdere informatie.
  3. Indien mogelijk plannen wij graag een bezichtiging in, dit is uiteraard niet verplicht.
  4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw fabriekshal in verhuurde staat.
  5. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben, wordt de koopovereenkomst opgesteld en een afspraak ingepland bij de notaris.
  6. De verkoop kan compleet worden verklaard, wanneer de koopovereenkomst is ondertekend en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
  7. U ontvangt de gelden binnen 24 uur na het ondertekenen, vanaf de rekening van de notaris op, uw eigen rekening.