Beleggingspanden verkopen gouda verkoop direct uw beleggingspand

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Beleggingspanden verkopen Gouda

Verkoop direct uw beleggingspand

Bent u van plan uw beleggingspanden te verkopen in Gouda? Verkoop direct uw beleggingspand aan Huis verkopen met huurder erin en kies voor een snelle en zorgeloze verkoop! Onze organisatie staat door het hele land voor u klaar, bij het willen verkopen van uw huis, ook in Gouda. Wij bieden u de beste prijs voor uw woning. Doordat wij een bod uitbrengen zonder enige voorbehouden, bent u direct verzekerd van de daadwerkelijke verkoop van uw pand. Wij brengen geen makelaarskosten in rekening. Tevens hoeft u geen notariskosten te betalen. Op deze manier bespaart u al duizenden euro’s bij de verkoop van uw beleggingspand.

Wat bieden wij u?
 • Wij zijn door het hele land actief, u kunt dus overal bij ons terecht.
 • Wij staan open voor panden in alle soorten en staten. Wanneer u in het bezit bent van een verhuurd pand, kunt u ook bij ons terecht, ook wanneer u last heeft van probleemhuurders.
 • Onvoorziene kosten worden na verkoop aan ons voor onze rekening genomen. Op deze manier loopt u na verkoop geen risico’s meer.
 • U betaalt geen makelaars- en notariskosten.
 • Na aanmelding nemen wij al binnen 8 uur contact met u op.
Waarom beleggingspand verkopen aan Huis verkopen met huurder erin?

Wij zijn de landelijke vastgoedorganisatie, die gespecialiseerd is in de aankoop van panden in alle soorten en staten, zowel in goede als in slechte staat, maar ook in verhuurde staat. Wanneer u graag snel van uw beleggingspand af wil en hierbij geen risico’s wil lopen, bent u bij onze organisatie aan het juiste adres. Huisverkopenmethuurdererin.nl levert een bijdrage aan het complete woongenot. Dit doen wij door middel van verduurzaming van onze panden. Hierbij zorgen wij voor verlaging van het energielabel, door toevoeging van bijvoorbeeld zonnepanelen of betere isolatie van het pand.

Wanneer u in het bezit bent van een verhuurd beleggingspand, is het niet mogelijk om uw huidige huurder zomaar uit het pand te zetten bij het willen verkopen van uw pand. Dit komt doordat een huurder recht heeft op huurbescherming. Dit beschermt de huurder tegen een plotselinge uitzetting. In deze situatie kan uw huurder uitzetting weigeren, of aangeven een ander pand te willen betrekken. Deze dient u dan te vinden. Bij verkoop aan ons hoeft u hier echter geen zorgen over te maken. Wij nemen uw lopende huurcontract namelijk zonder problemen van u over.

Hoe maakt u gebruik van onze diensten?
 1. Meld u vandaag nog aan door middel van het invullen van het contactformulier op onze website.
 2. Na aanmelding nemen wij als organisatie al binnen 8 uur contact met u op.
 3. Tijdens dit contactmoment nemen wij het beleggingspand met u door. Tevens spreken wij wanneer dit mogelijk is graag een moment voor bezichtiging met u in. Het is echter geen probleem wanneer dit niet mogelijk is.
 4. Bij voldoende informatie over de woning en aanhoudende interesse, brengen wij een bod uit op uw pand. Dit bod wordt uitgebracht zonder financieringsvoorbehoud, waardoor u direct verzekerd bent van de verkoop.
 5. Bij overeenstemming tussen beide partijen over de prijs, kan het koopcontract worden opgesteld en een datum voor overdracht ingepland worden bij de notaris.
 6. Wanneer het contract door beide partijen ondertekent is en de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden, is de verkoop compleet.
 7. De gelden ontvangt u al binnen één werkdag, vanaf de rekening van de notaris, op uw eigen rekening.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: