Beleggingspanden verkopen Emmen

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Beleggingspanden verkopen Emmen

Verkoop direct uw beleggingspand

Bij Huis verkopen met huurder erin kopen we niet alleen huizen op maar ook beleggingspanden in Emmen. Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten en staten beleggingspanden. Dit betekent dat wij alle soorten beleggingspanden opkopen van kantoorpanden tot warenhuizen. Voor ons is het ook geen probleem als de beleggingspand in Emmen in een verhuurde staat bevindt. We nemen gemakkelijk de huurders over met hetzelfde huurcontract. Daarnaast hoeft u geen zorgen te maken over de staat van de beleggingspand in Emmen. Bij Huis verkopen met huurder erin maakt het niet uit of de beleggingspand verborgen gebreken heeft of achterstallig onderhoud heeft. Wilt u meer weten over hoe flexibel wij zijn in het opkopen van beleggingspanden in Emmen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor bezichtigingen en waardebepalingen.

Stappenplan bij Huis verkopen met huurder erin

 1. Meld u aan op onze website. Dit doet u door middel van het invullen van het contactformulier op onze website.
 2. Wij nemen zo na aanmelding zo snel mogelijk contact met u op. Gedurende dit contactmoment nemen wij uw pand met u door.
 3. Wij plannen graag een bezichtiging met u in om een beter beeld bij het pand te krijgen. Echter is het voor ons ook geen probleem wanneer dit niet mogelijk is.
 4. Wanneer wij geïnteresseerd blijven in uw pand, brengen wij een bod uit op uw beleggingspand.
 5. Wanneer beide partijen overeengekomen zijn over de uiteindelijke verkoopprijs, stellen wij een koopcontract op en plannen wij met u een datum voor overdracht in bij de notaris.
 6. De verkoop is compleet wanneer de overdracht heeft plaatsgevonden en beide partijen de overeenkomst ondertekent hebben.
 7. U ontvangt het verkoopbedrag de volgende dag al op uw eigen rekening. Dit gebeurt vanaf de rekening van de notaris.
Bij interesse in onze diensten, dient u een aantal stappen te doorlopen, namelijk:
 1. Vul nu het contactformulier op onze website in, om gratis een geheel vrijblijvend waardebepaling te ontvangen.

 2. Wij nemen na aanmelding zo snel mogelijk contact met u op. Tijdens dit contact moment nemen wij uw pand met u door.

 3. Wij plannen graag een moment met u in om het pand te bezichtigen. Wanneer dit niet mogelijk is, is dit echter ook geen probleem.

 4. Hierna brengen wij een bod uit op uw pand. Dit bod wordt uitgebracht zonder financieringsvoorbehoud, hierdoor bent u direct verzekerd van de verkoop van uw pand.

 5. Bij overeenstemming tussen beide partijen, kan de koopovereenkomst opgesteld worden. Tevens kan een moment voor overdracht ingepland worden bij de notaris.

 6. Wanneer beide partijen de overeenkomst hebben ondertekent en de overdracht heeft plaatsgevonden, betekent dit dat de verkoop compleet is.

 7. U ontvangt de verkoopopbrengst al binnen 24 uur na ondertekening op uw eigen rekening. Dit ontvangt u vanaf de rekening van de notaris.

 
Wat doen wij met uw beleggingspand?

Onze organisatie koopt beleggingspanden aan om zo de huidige beleggingsportefeuille te kunnen blijven vergroten. Wij beschikken over een landelijke beleggingshorizon en zijn door het hele land actief in de aankoop en verkoop van alle soorten panden in alle staten. Zo kunt u ook bij ons terecht met uw beleggingspand met huurder erin. Doordat huurders recht hebben op huurbescherming, kunt u deze bij verkoop niet zomaar uit het pand zetten. Wij nemen in deze situatie zonder problemen uw verhuurde pand van u over. Huis verkopen met huurder erin is zich bewust van een lange-termijn relatie met de huurders. Om deze reden is een goed huurders en verhuurderschap van groot belang.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: