Beleggingspanden verkopen dordrecht verkoop direct uw beleggingspand

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Beleggingspanden verkopen Dordrecht

Verkoop direct uw beleggingspand

Bent u van plan om uw beleggingspand te verkopen in Dordrecht? Huis verkopen met huurder erin is de organisatie waaraan u direct uw beleggingspand kunt verkopen. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van beleggingspanden in alle soorten en staten, ook in verhuurde staat. Onze organisatie is door het hele land actief, zo ook in Dordrecht. Bij ons bent u verzekerd van het beste bod op uw woning en bespaart u ook nog eens duizenden euro’s aan makelaarskosten. Wij komen graag uw beleggingspand bezichtigen. Echter is het ook geen probleem wanneer dit door omstandigheden niet mogelijk is.

Wat doen wij met uw (verhuurde) beleggingspand?

Wij kopen beleggingspanden aan om zo onze huidige beleggingsportefeuille te kunnen blijven vergroten. Onze lange beleggingshorizon zorgt ervoor dat u door het hele land terecht kunt voor onze diensten. Wanneer u uw beleggingspand verhuurd te koop wil zetten, is dit bij ons geen probleem. Bij verkoop aan ons is het niet nodig om eerst uw huidige huurder uit het pand te zetten. Wij nemen het lopende huurcontract zonder problemen van uw over. Tevens zorgen wij voor verduurzaming van onze panden. Dit wordt gedaan door middel van het goed isoleren van de panden of het eventueel toevoegen van zonnepanelen, om zo het energielabel te verhogen.

Bij interesse in onze diensten, dient u een aantal stappen te doorlopen, namelijk:

  1. Vul nu het contactformulier op onze website in, om gratis een geheel vrijblijvend waardebepaling te ontvangen.
  2. Wij nemen na aanmelding zo snel mogelijk contact met u op. Tijdens dit contact moment nemen wij uw pand met u door.
  3. Wij plannen graag een moment met u in om het pand te bezichtigen. Wanneer dit niet mogelijk is, is dit echter ook geen probleem.
  4. Hierna brengen wij een bod uit op uw pand. Dit bod wordt uitgebracht zonder financieringsvoorbehoud, hierdoor bent u direct verzekerd van de verkoop van uw pand.
  5. Bij overeenstemming tussen beide partijen, kan de koopovereenkomst opgesteld worden. Tevens kan een moment voor overdracht ingepland worden bij de notaris.
  6. Wanneer beide partijen de overeenkomst hebben ondertekent en de overdracht heeft plaatsgevonden, betekent dit dat de verkoop compleet is.
  7. U ontvangt de verkoopopbrengst al binnen 24 uur na ondertekening op uw eigen rekening. Dit ontvangt u vanaf de rekening van de notaris.
Wat doen wij met uw beleggingspand?

Onze organisatie koopt beleggingspanden aan om zo de huidige beleggingsportefeuille te kunnen blijven vergroten. Wij beschikken over een landelijke beleggingshorizon en zijn door het hele land actief in de aankoop en verkoop van alle soorten panden in alle staten. Zo kunt u ook bij ons terecht met uw beleggingspand met huurder erin. Doordat huurders recht hebben op huurbescherming, kunt u deze bij verkoop niet zomaar uit het pand zetten. Wij nemen in deze situatie zonder problemen uw verhuurde pand van u over. Huis verkopen met huurder erin is zich bewust van een lange-termijn relatie met de huurders. Om deze reden is een goed huurders en verhuurderschap van groot belang.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: