Beleggingspanden verkopen Den Bosch

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Beleggingspanden verkopen Den Bosch

Verkoop direct uw beleggingspand

Het is nog niet gemakkelijk om een organisatie te vinden waarbij u gemakkelijk, snel en goedkoop een beleggingspand kan verkopen in Den Bosch. Er zijn veel partijen die niet geïnteresseerd zijn in het opkopen van beleggingspanden in verhuurde staat of met veel achterstallig onderhoud. Het is daarnaast ook belangrijk om te kijken naar een partij die niet duizenden euro’s aan makelaarskosten vraagt voor het kopen van uw beleggingspand. Veel partijen kopen geen beleggingspanden met huurder erin, omdat het pand minder waard is en je niet zomaar van de huurders afkomt. Koop verbreekt geen huur, dus de opkoper van uw beleggingspand moet ook de huurders overnemen. Dit is veel partijen niet interessant, omdat zij een ander doel voor ogen hebben bij het kopen van een beleggingspand. Bij Huis verkopen met huurder erin nemen wij zonder problemen de huurders en de huurcontracten over bij het kopen van uw beleggingspand. Verder zal de verkoop van uw beleggingspand in Den Bosch geheel verlopen met uw wensen en voorwaarden zoals geen ontbindende voorwaarden.

Stappenplan beleggingspand verkopen

 1. Meld u aan op onze website. Dit doet u door middel van het invullen van het contactformulier op onze website.
 2. Wij nemen zo na aanmelding zo snel mogelijk contact met u op. Gedurende dit contactmoment nemen wij uw pand met u door.
 3. Wij plannen graag een bezichtiging met u in om een beter beeld bij het pand te krijgen. Echter is het voor ons ook geen probleem wanneer dit niet mogelijk is.
 4. Wanneer wij geïnteresseerd blijven in uw pand, brengen wij een bod uit op uw beleggingspand.
 5. Wanneer beide partijen overeengekomen zijn over de uiteindelijke verkoopprijs, stellen wij een koopcontract op en plannen wij met u een datum voor overdracht in bij de notaris.
 6. De verkoop is compleet wanneer de overdracht heeft plaatsgevonden en beide partijen de overeenkomst ondertekent hebben.
 7. U ontvangt het verkoopbedrag de volgende dag al op uw eigen rekening. Dit gebeurt vanaf de rekening van de notaris.

Voordelen Huis verkopen met huurder erin

 • Bespaar duizenden euro’s aan makelaars- en notariskosten.
 • Zeker van een directe en snelle verkoop, wanneer u dit wenst, kunt u al binnen één week bij de notaris terecht.
 • U kunt bij ons terecht met panden in alle soorten en staten, maar ook met alle soorten huurders.
 • Wanneer gewenst nemen wij contact op met uw huidige huurder over overname van het huurcontract.
 • Wij nemen al binnen 8 uur contact met u op om het pand met u te bespreken.
 • U kunt door het hele land bij ons terecht om gebruik te maken van onze diensten.

Een geheel nieuw en innoverend verkoopproces 

Bij Huis verkopen met huurder erin hebben wij een verkoopproces ontwikkeld die sneller, gemakkelijker en goedkoper is dan een gewoonlijk verkoopproces bij bijvoorbeeld een belegger. We zagen dat er veel behoefte was aan een partij die snel een beleggingspand kan kopen zonder te veel geld kwijt te zijn. Het was niet normaal wat makelaars konden vragen voor alleen al het opstellen van een koopcontract en dat terwijl het soms maanden duurde voordat echt een handtekening werd gezet bij de notaris. In het verkoopproces van Huis verkopen met huurder erin hebben wij deze gebreken aangepakt en opgelost zodat mensen zoals u veel gemakkelijker hun beleggingspand kunnen verkopen in Den Bosch. Zo kunnen wij regelen dat we binnen één week bij de notaris zitten voor de overdracht en rekenen wij geen kosten voor de verkoop van uw beleggingspand. Bent u benieuwd wat Huis verkopen met huurder erin nog meer kan aanbieden in ons verkoopproces? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers en wij helpen u graag met al uw vragen. 

Contact opnemen kan via de telefoon, via de mail en via het contactformulier. We staan u graag bij met al uw vragen over de verkoop van uw beleggingspand in Den Bosch. Daarnaast kan u ook gelijk een waardebepaling aanvragen en onze experts laten u zo snel mogelijk weten wat de waarde is van uw huis.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: