Beleggingspanden verkopen arnhem verkoop direct uw beleggingspand

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Beleggingspanden verkopen Arnhem

Verkoop direct uw beleggingspand

Beschikt u over een verhuurd beleggingspand in Arnhem? Het verkopen van woning met huurder erin doet u het beste via een inkooporganisatie, zoals Huis Verkopen Met Huurder Erin. Wij zijn een landelijke investeringsmaatschappij die verhuurde panden en woningen kopen. Of dit een bedrijfspand, appartement of woning is. U kunt bij ons terecht met alle soorten en staten van uw verhuurd vastgoed. Wij bieden u een snelle en persoonlijke verkoop, waardoor u geen langdurige verkooptrajecten en onzekerheden ervaart. Ontvang een geheel kosteloos en vrijblijvend bod binnen 8 uur na aanvraag.

Waarom uw beleggingspand aan ons verkopen?

Huis verkopen met huurder erin is ervaren in de aankoop en verkoop van panden. Voor zowel particulieren, als bedrijven. U kunt bij ons terecht met elke situatie voor de verkoop van uw woning of pand in verhuurde staat. Verkopen door huurderproblemen, zoals betalingsachterstand? Geen probleem! Indien gewenst nemen wij na mondeling overeenkomst direct het contact over met de huurders. U bent daardoor niet verplicht de huurder hierover in te lichten. Ook een bezichtiging is niet nodig. Wij respecteren de privacy van de huurder. Wij kopen uw woning of pand met het huidige huurcontract en zijn ons bewust van goed huurders en verhuurdersschap.

Bij Huis Verkopen Met Huurder Erin ontvang u een marktconform bod zonder voorbehoud van financiering. U komt niet voor onzekerheden te staan gedurende het verkoopproces. Wij streven naar een snelle en soepele verkoop. Al binnen één week bij de notaris als dit nodig is. Na u aanvraag ontvang u de beste prijs voor uw beleggingspand in verhuurde staat. Zelf als de woning beschikt over achterstallig onderhoud.

Voordelen Huis verkopen met huurder erin

  • Bespaar duizenden euro’s aan makelaars- en notariskosten.
  • Zeker van een directe en snelle verkoop, wanneer u dit wenst, kunt u al binnen één week bij de notaris terecht.
  • U kunt bij ons terecht met panden in alle soorten en staten, maar ook met alle soorten huurders.
  • Wanneer gewenst nemen wij contact op met uw huidige huurder over overname van het huurcontract.
  • Wij nemen al binnen 8 uur contact met u op om het pand met u te bespreken.
  • U kunt door het hele land bij ons terecht om gebruik te maken van onze diensten.

Beleggingspand verkopen in Apeldoorn op een nieuwe manier

Veel mensen die een beleggingspand wil verkopen gaan automatisch naar een normale partij zoals een belegger. Ze houden geen rekening met het feit dat er tegenwoordig een vastgoedorganisatie is waarbij u niet duizenden euro’s hoeft te betalen aan makelaarskosten of maanden moet wachten totdat eindelijk de overdracht plaatsvindt. Voor Huis verkopen met huurder erin is geen probleem te veel en zullen we altijd kijken naar de mogelijkheden bij het verkopen van uw beleggingspand in Apeldoorn. Het is niet altijd gemakkelijk om een partij te vinden waarover u 100% zeker bent maar wij willen u graag ervan overtuigen dat Huis verkopen met huurder erin de beste optie is. Achterstallig onderhoud knappen wij voor onze rekening op, wij komen verborgen gebreken niet op u terug verhalen, we rekenen geen makelaarskosten en we nemen ook nog eens alle huurders over van het beleggingspand in Apeldoorn. Bij Huis verkopen met huurder erin bent u op het juiste adres. 

Contact opnemen kan via de telefoon, via de mail en via het contactformulier. We staan u graag bij met al uw vragen over de verkoop van uw beleggingspand in Apeldoorn. Daarnaast kan u ook gelijk een waardebepaling aanvragen en onze experts laten u zo snel mogelijk weten wat de waarde is van uw huis.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: