Beleggingspanden verkopen Almere

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Beleggingspanden verkopen Almere

Verkoop direct uw beleggingspand

Kunt u maar geen partij vinden die een beleggingspand in Almere wilt kopen met huurders erin? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Huis verkopen met huurder erin is de vastgoedorganisatie van Almere en heel Nederland voor het kopen van beleggingspanden in verhuurde staat. Voor ons is het geen probleem wanneer uw beleggingspand verhuurt is, want we nemen gewoon de huurcontracten over. Koop breekt geen huur, want de huurders genieten van huurbescherming. Bij Huis verkopen met huurder erin snappen we dat het lastig kan zijn om een betrouwbare partij te vinden aan wie u de huurders kan toevertrouwen. Wij kunnen u garanderen dat u al uw zorgen kan laten varen als u uw beleggingspand in Almere verkoopt aan Huis verkopen met huurder erin. Zoek niet verder en neem vrijblijvend contact op en we zullen samen kijken naar de mogelijkheden.

Stappenplan beleggingspand verkopen

 1. Meld u aan op onze website. Dit doet u door middel van het invullen van het contactformulier op onze website.
 2. Wij nemen zo na aanmelding zo snel mogelijk contact met u op. Gedurende dit contactmoment nemen wij uw pand met u door.
 3. Wij plannen graag een bezichtiging met u in om een beter beeld bij het pand te krijgen. Echter is het voor ons ook geen probleem wanneer dit niet mogelijk is.
 4. Wanneer wij geïnteresseerd blijven in uw pand, brengen wij een bod uit op uw beleggingspand.
 5. Wanneer beide partijen overeengekomen zijn over de uiteindelijke verkoopprijs, stellen wij een koopcontract op en plannen wij met u een datum voor overdracht in bij de notaris.
 6. De verkoop is compleet wanneer de overdracht heeft plaatsgevonden en beide partijen de overeenkomst ondertekent hebben.
 7. U ontvangt het verkoopbedrag de volgende dag al op uw eigen rekening. Dit gebeurt vanaf de rekening van de notaris.

Wat doen wij met uw verhuurde woning?

Onze organisatie is de landelijke inkooporganisatie, gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van beleggingspanden in alle soorten en staten. Wij beschikken over een landelijke beleggingshorizon, wat het mogelijk maakt om door het hele land van onze diensten gebruik te maken. Huis verkopen met huurder erin koopt panden aan om zo de eigen beleggingsportefeuille te kunnen blijven vergroten. Door onze panden goed te beheren, door middel van verduurzaming en blijvend onderhoud uitvoeren aan de panden, dragen wij bij aan het landelijke woongenot en de uitstraling van de wijken door het hele land. Onze organisatie is zich bewust van een goede relatie tussen huurder en verhuurder en gaan een lange-termijn relatie aan met onze huurders. Zo nemen wij bij verkoop van uw verhuurde pand aan ons, zonder problemen uw huurders inclusief huurcontract van u over.

Hoe gaat Huis verkopen met huurder erin te werk?

 1. Meld u aan voor onze diensten, door het aanvraagformulier op onze website in te vullen.
 2. Wanneer u zich heeft aangemeld voor een vrijblijvende waardebepaling, nemen wij al binnen 8 uur contact met u op, om het pand met u door te nemen.
 3. Wij plannen graag een moment met u in om het pand van binnen te bezichtigen. Wanneer hier geen mogelijkheid voor is, is dit echter ook geen probleem.
 4. Bij aanhoudende interesse en voldoende informatie over het beleggingspand, brengen wij een bod uit op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud. Dit biedt u directe zekerheid van de daadwerkelijke verkoop.
 5. Bij overeenstemming over het uitgebrachte bod tussen beide partijen, kan de koopovereenkomst opgesteld worden en een datum voor overdracht ingepland worden.
 6. Wanneer de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden en het contract door beide partijen ondertekent is, is de verkoop rond.
 7. U ontvangt de gelden al binnen één werkdag, vanaf de rekening van de notaris, op uw eigen rekening.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: