Beleggingspand verkopen Almelo verkoop direct uw beleggingspand

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Beleggingspanden verkopen Almelo

Verkoop direct uw beleggingspand

Bent u van plan uw beleggingspanden te verkopen in Almelo? Verkoop dan direct uw beleggingspand aan Huis verkopen met huurder erin, voor een snelle en zorgeloze verkoop. Huis verkopen met huurder erin de landelijke beleggingspartij, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van beleggingspanden en dit in alle soorten en staten. U kunt bij ons terecht met zowel uw leegstaande pand als uw beleggingspand in verhuurde staat. Ook wanneer er sprake is van een pand met probleemhuurders. Wij bieden u de beste prijs voor uw pand en doen dit zonder financieringsvoorbehoud. Op deze manier bieden wij u zekerheid over de daadwerkelijke verkoop van uw beleggingspand. Wanneer het niet mogelijk is om het pand te bezichtigen, is dit voor ons geen probleem. Ook zonder bezichtiging kan verkoop aan onze organisatie doorgaan.

Welke voordelen kunt u bij ons verwachten?

 • De beste prijs voor uw beleggingspand, eventueel in verhuurde staat.
 • Wij nemen binnen 8 uur na aanmelding van uw pand contact met u op.
 • Wij kopen verhuurde panden in alle soorten en staten. U kunt dus bij ons terecht met zowel goede als slechte staat van onderhoud.
 • U kunt door het hele land bij ons terecht.
 • U kunt ook bij ons terecht wanneer u last heeft van huurdersproblemen. Indien gewenst nemen wij ook contact op met uw huidige huurders.

Wat doen wij met uw verhuurde woning?

Onze organisatie is de landelijke inkooporganisatie, gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van beleggingspanden in alle soorten en staten. Wij beschikken over een landelijke beleggingshorizon, wat het mogelijk maakt om door het hele land van onze diensten gebruik te maken. Huis verkopen met huurder erin koopt panden aan om zo de eigen beleggingsportefeuille te kunnen blijven vergroten. Door onze panden goed te beheren, door middel van verduurzaming en blijvend onderhoud uitvoeren aan de panden, dragen wij bij aan het landelijke woongenot en de uitstraling van de wijken door het hele land. Onze organisatie is zich bewust van een goede relatie tussen huurder en verhuurder en gaan een lange-termijn relatie aan met onze huurders. Zo nemen wij bij verkoop van uw verhuurde pand aan ons, zonder problemen uw huurders inclusief huurcontract van u over.

Hoe gaat Huis verkopen met huurder erin te werk?

 1. Meld u aan voor onze diensten, door het aanvraagformulier op onze website in te vullen.
 2. Wanneer u zich heeft aangemeld voor een vrijblijvende waardebepaling, nemen wij al binnen 8 uur contact met u op, om het pand met u door te nemen.
 3. Wij plannen graag een moment met u in om het pand van binnen te bezichtigen. Wanneer hier geen mogelijkheid voor is, is dit echter ook geen probleem.
 4. Bij aanhoudende interesse en voldoende informatie over het beleggingspand, brengen wij een bod uit op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud. Dit biedt u directe zekerheid van de daadwerkelijke verkoop.
 5. Bij overeenstemming over het uitgebrachte bod tussen beide partijen, kan de koopovereenkomst opgesteld worden en een datum voor overdracht ingepland worden.
 6. Wanneer de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden en het contract door beide partijen ondertekent is, is de verkoop rond.
 7. U ontvangt de gelden al binnen één werkdag, vanaf de rekening van de notaris, op uw eigen rekening.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: