Bedrijfspand verkopen tegen WOZ-waarde

Een bedrijfspand verkopen voor de WOZ-waarde is een snelle manier op uw bedrijfspand te verkopen. Voordat een eigenaar de bedrijfspand verkoopt voor de WOZ waarde kan diegene nog veel regelen zodat de WOZ waarde hoger wordt. Potentiële kopers van de bedrijfspand vinden de WOZ waarde meestal een redelijk bedrag, omdat het is opgesteld door de gemeente. Veel lager dan de WOZ waarde een bedrijfspand verkopen komt bijna nooit voor, dus u zit altijd goed om rond de WOZ waarde een bedrijfspand te verkopen. Lees dit artikel voor meer informatie over wat de WOZ waarde voor uw bedrijfspand betekent. Huis verkopen met huurder erin is altijd geïnteresseerd in het kopen van bedrijfspanden met huurders erin. Neem vrijblijvend contact op wanneer u interesse heeft in het verkopen van uw bedrijfspand tegen de WOZ waarde. 

Ja, u kunt een bedrijfspand verkopen voor de WOZ-waarde. De WOZ waarde staat online op de website van de gemeente en eigenaren en huurder kunne een bezwaarschrift indienen voor een nieuw taxatieverslag.

WOZ waarde opvragen voor verkopen bedrijfspand

De WOZ-waarde van een bedrijfspand is niet openbaar. Op 1 januari van elk jaar krijgt de eigenaar en de huurders een WOZ-beschikking over de WOZ waarde. In tegenstelling tot bedrijfspanden staan de WOZ waarde van particuliere woningen openbaar op wozwaardeloket.nl. 

De eigenaar van een bedrijfspand kan bij de gemeente aanvragen hoe zij op de bepaalde WOZ-waarde zijn gekomen. De eigenaar van de bedrijfspand ontvangt een zgn. taxatieverslag waarin de WOZ-waarde van het bedrijfspand wordt onderbouwd. De eigenaar van de bedrijfspand hoeft niet naar het gemeentehuis om het taxatieverslag aan te vragen. Bij de meeste gemeenten kan de eigenaar de taxatieverslag van de WOZ-waarde inzien online bij zijn of haar account bij de gemeente. 

Nieuw en hoger WOZ waarde

Wanneer de eigenaar de bedrijfspand wilt verkopen voor de WOZ-waarde kan de eigenaar proberen de WOZ waarde te verhogen. Dit kan door bij de gemeente een bezwaarschrift in te dienen. De gemeente zal opnieuw een taxatie uitvoeren over de bedrijfspand om te kijken of de WOZ waarde omhoog kan. De huurders van de bedrijfspand mogen ook een zgn. taxatieverslag aanvragen bij de gemeente en een bezwaarschrift indienen.

Waarom kiezen voor Huis verkopen met huurder erin?

  • Wij zijn erg flexibel in duur van verkoopproces en voorwaarden in de contracten
  • U bespaart veel geld aan makelaarskosten
  • Huis verkopen met huurder erin koopt alle soorten panden op in heel Nederland
  • Bedrijfspanden, Kantoorpanden, Horecapanden, Winkelpanden, Kamerverhuurpanden en Woningen
  • Wij bieden u een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud
  • Verborgen gebreken en vervelende huurders is voor ons geen probleem bij de aankoop. 
 

Huis verkopen met huurder erin

Huis verkopen met huurder erin koopt allerlei soorten vastgoed op in heel Nederland. Wij staan open voor speciale verzoeken maar we kunnen ook snel de standaardprocedure in gang zetten zodat een pand binnen één week verkocht is. Wij helpen u graag bij het verkopen van uw vastgoed met huurders erin door de huurcontracten over te nemen. Verder bepaalt u de voorwaarden van het koopcontract en de duur van het koopproces. Neem vrijblijvend contact op of vraag gratis een waardebepaling aan.