Bedrijfspand verkopen met huurder erin

Koop breekt geen huur. Bij het verkopen van een bedrijfspand moet de koper de huurders overnemen. Dit houdt in dat de koper de huurcontracten moet overnemen. Huurders hebben huurbescherming waardoor niet zomaar een huurcontract verbroken kan worden. Om deze reden kopen niet veel vastgoedorganisaties vastgoed met huurders erin. Vastgoed met huurders erin biedt niet veel mogelijkheden voor een vastgoedpartij, omdat weinig veranderd kan worden aan de huurders. Het kan daarom lastig zijn om een koper te vinden voor een bedrijfspand met huurders erin. Huis verkopen met huurder erin specialiseert zich juist in het opkopen van vastgoed met huurder erin. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie en u kunt een gratis waardebepaling ontvangen. 

Ja, je kunt een bedrijfspand verkopen met huurders erin. Niet veel vastgoedpartijen kopen bedrijfspanden met huurders erin maar bij Huis verkopen met huurders erin is dat geen probleem. 

Stappenplan bedrijfspand verkopen met huurder erin

 1. U geeft aan dat u met Huis verkopen met huurder erin wilt samenwerken door uw bedrijfspand te verkopen met huurders erin. We nemen binnen 48 uur contact met u op om uw wensen te bespreken
 2. Wij komen bij het bedrijfspand langs of we doen online een bezichtiging zodat we zo snel mogelijk een bod kunnen uitbrengen.
 3. Vervolgens kunt u akkoord met het bod of in onderhandeling gaan over het bod en andere voorwaarden in het koopcontract. Tijdens de onderhandeling wordt ook de huurcontracten besproken van de huurders. 
 4. Nadat iedereen akkoord is gegaan met de contracten kan alles ondertekend worden bij de notaris. De gelden komen daarna op uw rekening te staan.  
 5. Uw bedrijfspand is verkocht met huurders erin. 
 

Verkoopcontract opstellen bij bedrijfspand verkopen met huurder erin

Bij Huis verkopen met huurder erin zijn wij erg flexibel bij het opkopen van een bedrijfspand. We kunnen regelen dat we binnen één week bij de notaris zitten op het bedrijfspand te verkopen. Voor ons is het geen probleem om geen financieringsvoorbehoud op te nemen in de koopovereenkomst. We zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk met u contact opnemen nadat we aanvraag binnen krijgen. Wij kopen ook bedrijfspanden op met eventuele verborgen gebreken en vervelende huurders. Heeft andere wensen voor uw persoonlijke situatie bij de verkoop van een bedrijfspand? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen om de voorwaarden te bespreken.

Waarom kiezen voor Huis verkopen met huurder erin?

 • Wij zijn erg flexibel in duur van verkoopproces en voorwaarden in de contracten
 • U bespaart veel geld aan makelaarskosten
 • Huis verkopen met huurder erin koopt alle soorten panden op in heel Nederland
 • Bedrijfspanden, Kantoorpanden, Horecapanden, Winkelpanden, Kamerverhuurpanden en Woningen
 • Wij bieden u een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud
 • Verborgen gebreken en vervelende huurders is voor ons geen probleem bij de aankoop. 
 

Huis verkopen met huurder erin

Huis verkopen met huurder erin koopt allerlei soorten vastgoed op in heel Nederland. Wij staan open voor speciale verzoeken maar we kunnen ook snel de standaardprocedure in gang zetten zodat een pand binnen één week verkocht is. Wij helpen u graag bij het verkopen van uw vastgoed met huurders erin door de huurcontracten over te nemen. Verder bepaalt u de voorwaarden van het koopcontract en de duur van het koopproces. Neem vrijblijvend contact op of vraag gratis een waardebepaling aan.