Bedrijfspand verkopen en terughuren

Wilt u graag gebruik maken van de huidige stand van de woningmarkt door uw bedrijfspand verkopen? Of heeft u op korte termijn geld nodig? Of wilt u alvast gebruik maken van de overwaarde op uw bedrijfspand? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfspand te verkopen en terug te huren. Dit houdt in dat u uw bedrijfspand verkoopt aan Huis verkopen met huurder erin en terughuurt terwijl in het bedrijfspand blijft. Voor veel situaties is dit een goede uitkomst zonder dat er veel hoeft te veranderen. Lees hieronder wat Huis verkopen met huurder erin voor u kan betekenen in verschillende situaties. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en u kunt gratis een waardebepaling ontvangen wanneer u interesse heeft. 

Ja, bij huis verkopen met huurder erin kun je een bedrijfspand verkopen en terughuren. Wij stellen een koopcontract en een huurcontract op naar jouw wensen en voorwaarden. Vervolgens kun je in het bedrijfspand blijven met de overwaarde op jouw rekening. 

Stappenplan bedrijfspand verkopen en terughuren

 1. U geeft aan dat u met Huis verkopen met huurder erin wilt samenwerken door uw bedrijfspand te verkopen en terug te huren. We nemen binnen 48 uur contact met u op om uw wensen te bespreken
 2. Wij komen bij het bedrijfspand langs of we doen online een bezichtiging zodat we zo snel mogelijk een bod kunnen uitbrengen.
 3. Vervolgens kunt u akkoord gaan met het bod of in onderhandeling gaan over het bod en andere de voorwaarden in het koopcontract. Tijdens de onderhandeling wordt ook het huurcontract besproken met uw wensen en voorwaarden over de huur. 
 4. Nadat iedereen akkoord is gegaan met de contracten kan alles ondertekend worden bij de notaris. De overwaarde van uw bedrijfspand wordt gestort op uw rekening. 
 5. Uw bedrijfspand is verkocht en u kan gewoon in het pand blijven en terughuren. 

Verkoopcontract en huurcontract bij verkopen en terughuren bedrijfspand

Bij Huis verkopen met huurder erin hebben een koopcontract klaar liggen voor het opkopen van een bedrijfspand. Bij de onderhandelingsfase kan de koopovereenkomst aangepast worden naar uw wensen en voorwaarden. Het is bijvoorbeeld geen probleem om een koopovereenkomst opstellen zonder financieringsvoorbehoud. Daarnaast betaalt u ook geen makelaarskosten bij het verkopen van uw bedrijfspand. Bij het huurcontract bepaalt u welke rechten u wilt hebben als huurder en welke plichten wij hebben als verhuurder. Verder kunt u ook aangeven hoe u wil dat het proces verloopt. Zo kunt u bepalen of de bedrijfspand in één week verkocht is of pas wanneer wanneer u het geld nodig heeft.  

Huis verkopen met huurder erin biedt: 

 • Direct zekerheid omdat wij zonder financieringsvoorbehoud kunnen bieden;
 • De beste prijs voor uw verhuurde woning;
 • Ook wanneer die in slechte staat van onderhoud is;
 • Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening;
 • Ook wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden;
 • Wij kopen ook woningen met huurders conflicten, betalingsachterstanden, overlast, etc;
 • Actief over heel Nederland.
 

Ben u geïnteresseerd in het verkopen van uw appartement in verhuurde staat aan Huis Verkopen met Huurders Erin?

Dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

 1. Laat uw gegevens achter op onze website om een kosteloos en vrijblijvend bod te ontvangen op uw verhuurde appartement.
 2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw gegeven en verdere informatie.
 3. Indien mogelijk plannen wij graag een bezichtiging in, dit is uiteraard niet verplicht.
 4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw appartement in verhuurde staat.
 5. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben, wordt de koopovereenkomst opgesteld en een afspraak ingepland bij de notaris.
 6. De verkoop kan compleet worden verklaard, wanneer de koopovereenkomst is ondertekend en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
 7. U ontvangt de gelden binnen 24 uur na het ondertekenen, vanaf de rekening van de notaris op, uw eigen rekening.