Appartement verkopen zonder vve

Binnen één dag een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of pand

Appartement verkopen zonder vve

Appartement verkopen zonder bezichtiging?

Wilt u uw appartement verkopen zonder VvE? Huis Verkopen Met Huurder Erin is een landelijke inkooporganisatie waaraan u rechtstreeks uw verhuurd vastgoed kunt verkopen. Wij zorgen voor directe zekerheid en de beste prijs, zonder voorbehoud van financiering. Wij kopen woningen aan in alle staten en soorten. Huis Verkopen Met Huurder Erin neemt verborgen gebreken voor rekening, ook wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden. Ontvang binnen 8 uur een geheel kosteloos en vrijblijvend bod!

Waarvoor staat VVE voor?

Een VvE staat voor Verenging van Eigenaars. Een VvE is een rechtspersoon die de gemeenschappelijke belangen van appartementseigenaars behartigt. Een VvE zorgt voor het beheer en naleving van de regels. Het hebben van een actieve VvE is verplicht.

Wat is een actieve VvE?

Een actieve VvE houdt in dat de vereniging van eigenaren ingeschreven staat bij de KvK, minimaal één keer per jaar vergaderen, er een gezamenlijke opstalverzekering is, er onderhoud wordt uitgevoerd aan de hand van een meer jaren onderhoudsplan en gespaard wordt voor onderhoud door middel van een reservefonds.


Voordelen van een actieve VvE

Een VvE biedt vooral voordeel als er onverwachts iets met de woning gebeurt, u kunt dan aankloppen bij een verzekeraar. Met een actieve VvE hoeft er geen discussie worden aangegaan over de verantwoordelijkheid. Ook bouwt u met een VvE ongemerkt een potje op. Dit is voornamelijk handig wanneer u de woning wilt verkopen en nog onderhoud wil plegen voor de verkoop.

Wat als u geen actieve VvE heeft?

Heeft u geen actieve VvE, dan wordt er gesproken over een slapende VvE. U bent voor het verkopen van de woning beperkt tot mensen die uit eigen middelen kopen en dus geen hypotheek gaan aanvragen. Dit zijn vaak beleggers. Ook kan het niet beschikken van een actieve VvE de staat en waarde van de woning beïnvloeden, want het pand wordt niet actief onderhoud. Als eigenaar van een pand kunt u onverwachte hoge kosten verwachten bij noodzakelijk onderhoud. De oplopende kosten kan de betaalbaarheid van de maandlasten in gevaar brengen.

Waarom aan ons verkopen?

Direct een bod

Wij brengen direct een bod uit zonder bezichtiging.

Direct zekerheid

Onze financiering is gegarandeerd. Directe zekerheid.

Alle soorten woningen

Lastige huurders of verouderd kluspand?

Verhuur specialist

Geen zorgen over de huurders of problemen.

Dé opkoper van verhuurde woningen en bedrijfspanden

Gespecialiseerd in verhuurd vastgoed en verhuurbeheer

Verhuurde woningen

Heeft u één of meerdere verhuurde huizen? Wij kopen zowel losse woningen als portefeuilles.

Verhuurde Studentenpanden

Wilt u af van uw studentenpand(en)? Bij ons geen zorgen over de studenten!

Verhuurde bedrijfspanden

Wij kopen alle soorten bedrijfspanden op. van loods, winkelpand tot kantorengebouw.

Vastgoed & Beleggingspanden

Ziet u uw vastgoed als pure belegging? Ook dan kunt u uw panden bij ons aanbieden.

Bod aanvragen

Vraag direct gratis een vrijblijvend bod aan:

*Uw gegevens worden discreet gebruikt en uitsluitend voor het uitbrengen van het bod (zie privacybeleid). U wordt niet aan mailings toegevoegd. U gaat akkoord met onze voorwaarden.

Wij zijn een landelijke vastgoedorganisatie

Wij beschikken over een landelijke vastgoedportefeuille waarin wij verhuurde woningen, appartementen en panden aankopen als belegging. Wij beschikken over ons eigen vastgoedbeheersysteem waarmee wij de portefeuille maximaliseren en verduurzamen. Zo kunt u dus bij ons terecht met een los verhuurd appartement, maar ook voor de verkoop van uw vastgoedportefeuille met appartementen. Of het nu een appartement met expats betreft of een appartement verhuurd aan studenten middels een kamerverhuurvergunning; u kunt bij ons met elk type huurder terecht voor een soepele en snelle verkoop.

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients

Our Blog

A description of your blog and what the visitor could expect to find in it.

Professioneel advies nodig?

Onze vastgoedspecialisten bieden dagelijks vele verhuurders advies op maat. Mail of bel ons voor vastgoedadvies: