Appartement verkopen zonder vve

Wilt u uw appartement verkopen zonder VvE? Huis Verkopen Met Huurder Erin is een landelijke inkooporganisatie waaraan u rechtstreeks uw verhuurd vastgoed kunt verkopen. Wij zorgen voor directe zekerheid en de beste prijs, zonder voorbehoud van financiering. Wij kopen woningen aan in alle staten en soorten. Huis Verkopen Met Huurder Erin neemt verborgen gebreken voor rekening, ook wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden. Ontvang binnen 8 uur een geheel kosteloos en vrijblijvend bod!

Waarvoor staat VVE voor?

Een VvE staat voor Verenging van Eigenaars. Een VvE is een rechtspersoon die de gemeenschappelijke belangen van appartementseigenaars behartigt. Een VvE zorgt voor het beheer en naleving van de regels. Het hebben van een actieve VvE is verplicht.

Wat is een actieve VvE?

Een actieve VvE houdt in dat de vereniging van eigenaren ingeschreven staat bij de KvK, minimaal één keer per jaar vergaderen, er een gezamenlijke opstalverzekering is, er onderhoud wordt uitgevoerd aan de hand van een meer jaren onderhoudsplan en gespaard wordt voor onderhoud door middel van een reservefonds.

Voordelen van een actieve VvE

Een VvE biedt vooral voordeel als er onverwachts iets met de woning gebeurt, u kunt dan aankloppen bij een verzekeraar. Met een actieve VvE hoeft er geen discussie worden aangegaan over de verantwoordelijkheid. Ook bouwt u met een VvE ongemerkt een potje op. Dit is voornamelijk handig wanneer u de woning wilt verkopen en nog onderhoud wil plegen voor de verkoop.

Wat als u geen actieve VvE heeft?

Heeft u geen actieve VvE, dan wordt er gesproken over een slapende VvE. U bent voor het verkopen van de woning beperkt tot mensen die uit eigen middelen kopen en dus geen hypotheek gaan aanvragen. Dit zijn vaak beleggers. Ook kan het niet beschikken van een actieve VvE de staat en waarde van de woning beïnvloeden, want het pand wordt niet actief onderhoud. Als eigenaar van een pand kunt u onverwachte hoge kosten verwachten bij noodzakelijk onderhoud. De oplopende kosten kan de betaalbaarheid van de maandlasten in gevaar brengen.

Huis verkopen met huurder erin biedt: 

 • Direct zekerheid omdat wij zonder financieringsvoorbehoud kunnen bieden;
 • De beste prijs voor uw verhuurde woning;
 • Ook wanneer die in slechte staat van onderhoud is;
 • Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening;
 • Ook wanneer de woning niet van binnen bezichtigd kan worden;
 • Wij kopen ook woningen met huurders conflicten, betalingsachterstanden, overlast, etc;
 • Actief over heel Nederland.
Ben u geïnteresseerd in het verkopen van uw appartement in verhuurde staat aan Huis Verkopen met Huurders Erin?

Dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

 1. Laat uw gegevens achter op onze website om een kosteloos en vrijblijvend bod te ontvangen op uw verhuurde appartement.
 2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw gegeven en verdere informatie.
 3. Indien mogelijk plannen wij graag een bezichtiging in, dit is uiteraard niet verplicht.
 4. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw appartement in verhuurde staat.
 5. Wanneer beide partijen een overeenkomst hebben, wordt de koopovereenkomst opgesteld en een afspraak ingepland bij de notaris.
 6. De verkoop kan compleet worden verklaard, wanneer de koopovereenkomst is ondertekend en de overdracht van de sleutel heeft plaatsgevonden.
 7. U ontvangt de gelden binnen 24 uur na het ondertekenen, vanaf de rekening van de notaris op, uw eigen rekening.